Zekerheid voor uw bouwbedrijf

In de bouw staat vakmanschap hoog in het vaandel. Als bouwondernemer wilt u uw vak natuurlijk ook in de toekomst blijven uitoefenen. Zelfs als u arbeidsongeschikt raakt of een van uw werknemers een arbeidsongeval krijgt. De gevolgen voor uw bedrijf kunnen dan groot zijn.

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf tegen een stootje kan? Wij geloven dat onafhankelijke adviseurs hierin een belangrijke rol spelen. Zij adviseren u bij het behalen van uw doelen, kennen uw branche en brengen uw risico's in kaart. Zo weet u precies welke risico's u kunt nemen en welke u liever wilt verzekeren. Samen bouwen aan een veilige toekomst, daar gaan we voor.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.

Bernardo-omgedraaid
Invalid/missing RespImage properties
8.278 bouwondernemers kozen voor een verzekering bij De Goudse. Zij beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8.

Uw klanten betalen niet (op tijd)

U heeft net een bouwproject opgeleverd. Dan komt het moment van uitbetalen. Als uw klant niet of laat betaalt, kan uw bedrijf in de problemen komen. Want uw vaste lasten lopen gewoon door. En mogelijk heeft u ook nog kosten gemaakt voor zaken als bouwmaterialen en transport.

Hoe bescherm ik mij tegen financiële schade door niet (te laat) betaalde facturen?

U raakt arbeidsongeschikt

De bouw telt veel ondernemers. Van eenpitters tot ondernemers met personeel. Hoe groot uw bedrijf ook is, bij arbeidsongeschiktheid loopt u financiële risico’s. Mogelijk kunt u zich niet op dezelfde manier blijven inzetten voor uw bedrijf. In het ergste geval moet u terugvallen op de bijstand.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering in de bouw?

U wordt aansprakelijk gesteld 

U kunt om verschillende redenen aansprakelijk gesteld worden. Een van uw werknemers kan bijvoorbeeld een ongeval krijgen en u aanspreken voor de schade. Daarnaast kunt u aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld bouwfouten.

Er wordt ingebroken in uw bedrijfsauto

Aannemers zijn bijna dagelijks slachtoffer van inbraak in bedrijfsbusjes. In 2017 werd er 8000 keer  aangifte  gedaan van diefstal van gereedschap uit voertuigen, blijkt uit cijfers van de landelijke politie. 

Uw medewerker is langdurig ziek

Vergeleken met andere sectoren is werken in de bouw fysiek zwaar. Daarnaast werken er relatief veel oudere werknemers in de bouw en is de werkdruk hoog. Dit zorgt voor een bovengemiddeld ziekteverzuim.

Wat kost een zieke medewerker in de bouw?

Aan de slag met uw risico’s

Aan de slag met uw risico’s

Een aannemersbedrijf loopt tegen andere risico’s aan dan een schilders- of installatiebedrijf. Daarom werkt De Goudse samen met Erkend MKB-adviseurs. Zij geven u op maat advies.

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete aanbod aan verzekeringen en preventiemaatregelen
  • Geeft onafhankelijk advies

two0 op goudse verzekeringen

Hoe gaan anderen om met risico's en verzekeren?

U bent vaak niet de enige die nadenkt over de risico's. Andere bouwondernemers buigen zich over dezelfde vraagstukken. Hier delen zij hun ervaring. Kies de situatie die bij u past en doe uw voordeel met tips van vakgenoten. 

Oplossingen voor de bouw

CompleetVerzekerd Bouw

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de bouw kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw vakgebied.

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%

Aansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsongeval of fout bij de opdrachtgever kan leiden tot een flinke schadeclaim. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hier tegen beschermd. 

Bestelautoverzekering

Met de Bestelautoverzekering kunt u met een gerust hart uw gereedschap in de bus laten liggen, ook ’s nachts. 

Inventaris/Goederenverzekering

Verzeker uw materialen en gereedschap in uw werkplaats of op kantoor tegen brand, storm, waterschade en diefstal.

Verzuimverzekering

Loon doorbetalen van een zieke werknemer? Met deze verzekering dekt u deze kostenpost. 

Ondernemers-AOV

Bescherm uw inkomen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur