Grip op arbeidsongeschiktheid

Zieke werknemers kunnen u veel geld kosten. Wel 12 jaar lang. Eerst de loondoorbetaling. Daarna eventueel de doorbelasting van de Ziektewetuitkering. En na 2 jaar ziekte nog maximaal 10 jaar doorbelasting van de arbeidsongeschiktheidsuitkering. De Goudse heeft drie oplossingen die u financiële zekerheid en ondersteuning bieden in alle drie de periodes. Kies voor deze volledige 12-jaarsoplossing of een andere combinatie.

Volledige 12-jaarsoplossing

Voor de eerste twee jaar, de periode van loondoorbetaling, bieden wij u een Verzuimverzekering met arbodienstverlening. Samen met de ZW-eigenrisicoverzekering en de WGA-eigenrisicoverzekering van De Goudse heeft u grip op uw 12-jarig werkgeversrisico. Afhankelijk van onder andere uw bedrijfsgrootte, kunt u kiezen voor een andere combinatie.

Verzuimverzekering met arbodienstverlening

Voor uw vaste medewerkers voor de eerste twee jaar
Een zieke werknemer? Dat betekent dat u het loon moet doorbetalen. En natuurlijk wilt u dat die zo snel mogelijk weer aan de slag gaat. Maar daar komt vaak veel bij kijken. Extra administratie, organisatie én kosten. Een verzuimverzekering helpt u bij de loondoorbetaling en de aanpak van verzuim.

ZW-eigenrisicoverzekering

Voor uw 'flexwerkers' voor de eerste twee jaar
Zieke (ex-)werknemers krijgen, na de eventuele loondoorbetaling bij ziekte, maximaal twee jaar een Ziektewetuitkering. De ZW-eigenrisicoverzekering betaalt de Ziektewetuitkering aan uw zieke
(ex-)werknemer en biedt grip op Ziektewet in- en uitstroom, dankzij persoonlijke begeleiding.

WGA-eigenrisicoverzekering

Voor uw vaste werknemers én 'flexwerkers' voor 10 jaar
De WGA-eigenrisicoverzekering verzekert het financiële werkgevers-risico van arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. De Goudse vergoedt de doorbelasting van de WGA, biedt persoonlijke ondersteuning bij uw rechten en plichten en helpt zo mogelijk uw arbeidsongeschikte (ex-)werknemer weer aan het werk.

Welke combinatie past bij uw bedrijf?

In 3 minuten het 12-jarig werkgeversrisico uitgelegd
Afhankelijk van onder andere uw bedrijfsgrootte is een combinatie van de drie oplossingen geschikt. De Goudse biedt voor elk bedrijf een passende combinatie. Bekijk de filmpjes en lees de brochures voor meer informatie over onze oplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 12-jaarsoplossing van De Goudse of een advies over de beste keuze in uw situatie? Dan helpt uw verzekeringsadviseur u graag verder. Heeft u geen adviseur?
U vindt er via onderstaand invulveld eenvoudig een.