Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda
Cloche (blauw)

Specialist in de horeca

Brand in de keuken of een chef-kok die zich in de vingers snijdt: ook dan wilt u dat uw horecazaak blijft draaien, toch? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de horeca.

Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

  • Verzekeringen en diensten met voordelen voor uw horecabedrijf
  • Stel samen met uw adviseur CompleetVerzekerd Horeca samen
  • Oplossingen voor uw horecabedrijf, uw personeel en uzelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk alle verzekeringen voor de horeca


Risico’s en oplossingen voor horecaondernemers

Risico 1: Er ontstaat brand in uw horecazaak


Is er brand ontstaan in uw horecazaak? Met een Inventaris/Goederenverzekering en een bedrijfsschadeverzekering voor de horeca hoeft u zich geen zorgen te maken over de materiële en financiële gevolgen van de brand. De Inventaris/Goederenverzekering verzekert uw bedrijfsspullen, zoals uw meubels, keukeninrichting en voorraad. Uit de bedrijfsschadeverzekering krijgt u in geval van schade een vergoeding voor uw vaste lasten en misgelopen winst. Zo kun u snel weer verder met ondernemen. 

Risico 2: Schade aan spullen in de garderobe


Is er schade ontstaan aan spullen, zoals jassen of tassen, in de garderobe van uw horecagelegenheid? Op onze aansprakelijkheidsverzekering zijn deze spullen tot €1.000,- meeverzekerd.  

Risico 3: Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Een chef-kok die zich in de vingers snijdt, een bezorger die een verkeersongeval krijgt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2021 werd 4,9% (NEA 2021) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 2,6%. De Ongevallenverzekering Collectief geeft financiële dekking wanneer een medewerker een ongeval krijgt. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij het weer op weg helpen van uw medewerker.


Risico 4: Uw medewerker is langdurig ziek

Valt een van uw medewerkers langdurig uit? Dan bent u niet alleen verantwoordelijk voor de loondoorbetaling, maar krijgt u ook te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en vervanging. Lees hier wat een zieke werknemer in de horeca kost. Ziekteverzuim wilt u dus zoveel mogelijk voorkomen, toch? Op onze verzuimverzekering met arbodienstverlening heeft u de loondoorbetaling van uw zieke werknemers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Uw persoonlijke Horecacoach verzuim en personeel helpt bij het voorkomen en beperken van verzuim.

Risico 5: U raakt zelf arbeidsongeschikt


Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raakt u (langdurig) arbeidsongeschikt? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft u uw inkomen goed verzekerd. Daarnaast ontvangt u preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bekijk alle verzekeringen voor de horeca

CompleetVerzekerd Horeca: specifieke voordelen voor uw horecabedrijf

Kent u CompleetVerzekerd Horeca al? Stel samen met uw adviseur uw pakket aan verzekeringen en diensten samen, en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor uw horecazaak, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Horeca-banner-groot
Claire Warneke van Keet in Rotterdam
keet op goudse verzekeringen
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 7.528 andere horecaondernemers.

Persoonlijk advies voor uw situatie? 

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023