Brand in de keuken of een chef-kok die zich in de vingers snijdt: ook dan wilt u dat uw horecazaak blijft draaien, toch? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de horeca.
Specialist in de horeca
Belangrijkste verzekeringen voor de horeca
CompleetVerzekerd Horeca
- Verzekeringen en diensten met voordelen voor uw horecabedrijf
- Stel samen met uw adviseur CompleetVerzekerd Horeca samen
- Oplossingen voor uw horecabedrijf, uw personeel en uzelf
- Pakketkorting die kan oplopen tot 10%
Bekijk alle verzekeringen voor de horeca
Risico’s en oplossingen voor horecaondernemers
Risico 1: Er ontstaat brand in uw horecazaak
Is er brand ontstaan in uw horecazaak? Met een Inventaris/Goederenverzekering en een bedrijfsschadeverzekering voor de horeca hoeft u zich geen zorgen te maken over de materiële en financiële gevolgen van de brand. De Inventaris/Goederenverzekering verzekert uw bedrijfsspullen, zoals uw meubels, keukeninrichting en voorraad. Uit de bedrijfsschadeverzekering krijgt u in geval van schade een vergoeding voor uw vaste lasten en misgelopen winst. Zo kun u snel weer verder met ondernemen.
Risico 2: Schade aan spullen in de garderobe
Is er schade ontstaan aan spullen, zoals jassen of tassen, in de garderobe van uw horecagelegenheid? Op onze aansprakelijkheidsverzekering zijn deze spullen tot €1.000,- meeverzekerd.
Risico 3: Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval
Een chef-kok die zich in de vingers snijdt, een bezorger die een verkeersongeval krijgt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2021 werd 4,9% (NEA 2021) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 2,6%. De Ongevallenverzekering Collectief geeft financiële dekking wanneer een medewerker een ongeval krijgt. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij het weer op weg helpen van uw medewerker.
Risico 4: Uw medewerker is langdurig ziek
Valt een van uw medewerkers langdurig uit? Dan bent u niet alleen verantwoordelijk voor de loondoorbetaling, maar krijgt u ook te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en vervanging. Lees hier wat een zieke werknemer in de horeca kost. Ziekteverzuim wilt u dus zoveel mogelijk voorkomen, toch? Op onze verzuimverzekering met arbodienstverlening heeft u de loondoorbetaling van uw zieke werknemers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Uw persoonlijke Horecacoach verzuim en personeel helpt bij het voorkomen en beperken van verzuim.
Risico 5: U raakt zelf arbeidsongeschikt
Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raakt u (langdurig) arbeidsongeschikt? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft u uw inkomen goed verzekerd. Daarnaast ontvangt u preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
CompleetVerzekerd Horeca: specifieke voordelen voor uw horecabedrijf

Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 7.528 andere horecaondernemers.