Traineeship

Ontdek jouw talenten en krachten met een traineeship bij De Goudse.
Ben jij (bijna) klaar met studeren en wil jij ontdekken waar jouw talenten liggen? Kom een traineeship doen bij De Goudse! Probeer functies en opdrachten uit op verschillende afdelingen en ontwikkel je op jouw eigen tempo en manier. Binnen 2 tot 3 jaar leer jij De Goudse en de verzekeringswereld kennen. En het allerbelangrijkste: jezelf.

Wat kun je verwachten van een traineeship bij De Goudse?

Wat kun je verwachten van een traineeship bij De Goudse?

 • Jij hebt de regie over je eigen ontwikkeling! De Goudse helpt jou bij die ontwikkeling, maar je bent zelf eindverantwoordelijk. Je bouwt je eigen netwerk op binnen de organisatie, neemt initiatief in het vormgeven van jouw nieuwe opdracht en trekt aan de bel als je ontwikkeling stilstaat of niet snel genoeg gaat.
 • Als trainee heb je een steile leercurve. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, want dat is de plek waar je het meeste leert.
 • Jij bent de frisse wind die De Goudse nodig heeft! We verwachten dat je jouw stem laat horen, dat je (positief) kritisch bent en dat jij niet alleen van ons leert, maar wij zeker van jou!
Traineeship verwachten

Trainees aan het woord

Trainees aan het woord

Benieuwd hoe het is om een traineeship bij De Goudse te volgen? 
Je ziet het in deze video!

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagend traineeship met de intentie je na je traineeship een vaste functie aan te bieden.
 • Het vormgeven van jouw eigen leerpad en ontwikkeling.
 • Een coach die jou helpt het beste uit jezelf te halen.
 • Het volgen van trainingen om jouw kennis verder uit te breiden en het verder ontwikkelen van je competenties.
 • Een salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.

Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden

Traineeship bieden

Jouw ontwikkeling staat centraal

Jouw ontwikkeling staat centraal

De focus van het traineeship ligt op jouw ontwikkeling. Want als jij helemaal op je plek bent, maak jij het verschil. Op de afdeling waar je jouw opdracht uitvoert draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier kom je in aanraking met verschillende werkzaamheden, rollen en functies. En leer je razendsnel je talenten kennen! 
 
Diploma’s en persoonlijke ontwikkeling 
Als het gaat om jouw ontwikkeling, gaan vakinhoudelijke kennis en persoonlijke groei hand in hand. Daarom krijg jij binnen het traineeship de mogelijkheid om relevante diploma’s te halen, zoals:

 • WFT: om het verzekeringsvak goed te leren kennen;
 • SAFe Agile: om werkprocessen te leren doorgronden;
 • Nathurel Presenteren: om jezelf nóg krachtiger neer te zetten.

Daarnaast is er veel aandacht voor zelfreflectie, zodat je jezelf écht leert kennen. Zo doe je zelfinzicht op door bijvoorbeeld het DISC-profiel en de Big Five persoonlijkheidsvragenlijst. En spar je geregeld met jouw coach over deze onderwerpen.
Traineeship ontwikkeling

Je staat er niet alleen voor

Je staat er niet alleen voor

Ontwikkelen doe je niet alleen. Daarom heb je intervisies met je mede-trainees. Jullie leren van elkaar, zijn er voor elkaar en helpen elkaar verder. Daarnaast word je ondersteund door de manager van de afdeling waar je werkt én krijg je een coach. De coach is een (team)manager of directeur die jou gedurende 3 jaar begeleidt en adviseert. Bijvoorbeeld over je loopbaan, jouw persoonlijke ontwikkeling of over andere vragen die je hebt. Ook HR gaat regelmatig met je in gesprek over jouw ervaringen, wensen en behoeften.
Traineeship alleen

Over De Goudse

Over De Goudse

Wist je dat Geert Bouwmeester pas 22 was toen hij in 1924 voor zichzelf begon? Hij richtte een overloop in als kantoorruimte en bracht de eerste polissen rond op de fiets. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we vanuit ons ondernemershart.

Lees meer over werken bij De Goudse

wie-wij-zijn-mobiel

Wil je meer weten of meteen solliciteren?

Als je vragen hebt, kun je bellen naar Ingeborg Koot-Nijs (senior HR-adviseur) op 06 23 23 89 42. Ben je enthousiast geworden?

Lees de vacature voor meer informatie