Claire Warneke van Keet in Rotterdam

Horeca verzekeringen

Horeca verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Horeca

Wilt u een verzekeringspakket afsluiten voor de horeca? Dan wilt u horecaverzekeringen die passen bij uw situatie. Een snackbar of restaurant is geen kantoor en een hotel heeft te maken met andere risico’s dan een café. Daarom bieden we u CompleetVerzekerd Horeca, een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de horeca.

Dit pakket met horecaverzekeringen maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met een brancheorganisatie, horecaondernemers en leveranciers. Ook namen we letterlijk een kijkje in de keuken van horecabedrijven. We hebben op deze manier veel geleerd over horecabedrijven.

Voor uw horecazaak heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke horecaverzekeringen en dekkingen u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Nevenactiviteiten zoals catering en workshops meeverzekerd
  • particulier-vinkje
    Spullen in de garderobe meeverzekerd tot € 1.000,-
  • particulier-vinkje
    Koelschade en lekkage drankinstallatie meeverzekerd

Wat is CompleetVerzekerd Horeca?

CompleetVerzekerd Horeca is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 17 verzekeringen en diensten, waaronder aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10 procent. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de horeca. 

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

 

Voordelen voor de horeca

Cateringactiviteiten

Bijna elke horecaondernemer heeft cateringactiviteiten buiten de deur. Deze activiteiten zijn standaard gedekt op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Doorlopende evenementen

Organiseert u regelmatig een (klein) evenement, zoals een optreden, een bruiloft of een kookworkshop? Dan komt de Doorlopende Evenementenverzekering goed van pas.

Spullen op locatie

Uw inventaris op locatie is verzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Denk aan een podium, extra meubilair of beeld- en geluidsapparatuur bij cateringactiviteiten, een braderie of feest. Dit geldt ook voor schade aan gehuurde of geleende apparatuur of meubilair, zoals een tent of tapinstallatie.

Spullen in de garderobe

Schade aan jassen en spullen in de garderobe is verzekerd tot
€ 1.000,- per gebeurtenis op de Aansprakelijkheidsverzekering.
De meeste verzekeraars verzekeren dit niet.

Koelschade en lekkage drankinstallatie

Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Investeringen in uw gehuurde pand

Horecaondernemers investeren vaak in huurpanden, zoals een uitbouw, een nieuwe vloer of bar. Daarom is dit tot € 10.000,- meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering.

Sluiting bedrijf na schade

Moet u na een schade tijdelijk uw horecabedrijf sluiten? En heeft u een Bedrijfsschadeverzekering afgesloten? Dan krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals advertenties of reclameborden.

Veelgestelde vragen

Voor wie is CompleetVerzekerd Horeca?
Het verzekeringspakket is bestemd voor traditionele horecabedrijven met maximaal 30 medewerkers, denk aan hotels, restaurants en cafés. Bijzondere horecabedrijven, zoals conferentieoorden, attractieparken en sportkantines zijn niet verzekerd met CompleetVerzekerd Horeca.
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?
Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.
Wat kost CompleetVerzekerd Horeca?
De premie is afhankelijk van de verzekeringen en dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en hij kan voor u een offerte op maat maken.
Wat is niet verzekerd?
CompleetVerzekerd Horeca is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de horeca en biedt u een uitgebreide dekking. Maar niet alles is verzekerd. In de brochure CompleetVerzekerd Horeca leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd. En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking.

Toch niet de juiste adviseur voor uw bedrijf?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur