Claire Warneke van Keet in Rotterdam

Horeca verzekeringen

Horeca verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Horeca

Wilt u een verzekeringspakket afsluiten voor de horeca? Dan wilt u horecaverzekeringen die passen bij uw situatie. Een snackbar of restaurant is geen kantoor en een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico’s dan een eigenaar van een café. Daarom bieden we u CompleetVerzekerd Horeca, een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de horeca.

Dit pakket met horecaverzekeringen maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met uw brancheorganisatie, horecaondernemers en leveranciers. Ook namen we letterlijk een kijkje in de keuken van horecabedrijven. We hebben op deze manier veel geleerd over het runnen van een horecazaak. 

Voor uw horecazaak heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke horecaverzekeringen en dekkingen u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.

Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Nevenactiviteiten zoals catering en workshops meeverzekerd
  • particulier-vinkje
    Spullen in de garderobe meeverzekerd tot € 1.000,-
  • particulier-vinkje
    Koelschade en lekkage drankinstallatie meeverzekerd

Wat is CompleetVerzekerd Horeca?

CompleetVerzekerd Horeca is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 17 verzekeringen en diensten, waaronder een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10%. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de horeca. 

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

 

Voordelen voor de horeca

Cateringactiviteiten

De meeste horecaondernemers hebben cateringactiviteiten buiten de deur. Deze activiteiten zijn standaard gedekt op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Evenementen organiseren

De Doorlopende Evenementenverzekering komt goed van pas als u regelmatig een (klein) evenement organiseert, zoals een optreden of kookworkshop.

Spullen op locatie

Spullen op locatie, zoals een podium of geluidsapparatuur bij cateringactiviteiten en feesten, zijn verzekerd op de Inventaris / Goederenverzekering. Dit geldt ook voor schade aan gehuurde of geleende apparatuur of meubilair, zoals een tapinstallatie of een tent. 

Jassen in de garderobe

Schade aan jassen en spullen in de garderobe valt vaak onder uw verantwoordelijkheid. Bij ons zijn deze spullen verzekerd tot € 1.000,- per gebeurtenis op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Koelschade en lekkage drankinstallatie

Uw producten kunnen bederven als uw koelinstallatie voor een langere tijd uitvalt. Ook dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Nieuwe vloer in uw gehuurde pand

Een nieuwe vloer, bar of een uitbouw realiseren in een huurpand? Horecaondernemers investeren vaak in huurpanden, daarom is dit tot € 10.000,- meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering.

Sluiting bedrijf na schade

Met een Bedrijfsschadeverzekering krijgt u bij heropening of verplaatsen van uw horecazaak ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals advertenties of reclameborden. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is CompleetVerzekerd Horeca?
Het verzekeringspakket is bestemd voor traditionele horecabedrijven met maximaal 30 medewerkers, denk aan hotels, restaurants en cafés. Bijzondere horecabedrijven, zoals conferentieoorden, attractieparken en sportkantines zijn niet verzekerd met CompleetVerzekerd Horeca.
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat kost CompleetVerzekerd Horeca?

De premie is afhankelijk van de verzekeringen en dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en hij kan voor u een offerte op maat maken.

Maak een afspraak met een adviseur 

Wat is niet verzekerd?
CompleetVerzekerd Horeca is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de horeca en biedt u een uitgebreide dekking. Maar niet alles is verzekerd. In de brochure CompleetVerzekerd Horeca leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd. En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur