Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort

Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Als ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en zaken die door u of uw medewerker is veroorzaakt. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) bent u verzekerd voor deze schade.

Bent u al klant?

Wat is een Aansprakelijkheidsverzekering (AVB)?

Als ondernemer bent u aansprakelijk als u of uw medewerker schade veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Denk aan een klant die uitglijdt op een pas gedweilde vloer in uw bedrijf of een omgevallen kop koffie over de laptop van een opdrachtgever. Een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven wordt afgekort met ‘AVB’ en wordt ook wel ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering’ of ‘zakelijke aansprakelijkheidsverzekering’ genoemd.

In het kort

Wat verzekert u met onze Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

Wel verzekerd

  • Algemene aansprakelijkheid, Werkgeversaansprakelijkheid (goed werkgeverschap), Productenaansprakelijkheid en Milieuaansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid als gevolg van de verhuur van een deel van uw bedrijfs­gebouw aan particulieren of bedrijven kunt u aanvullend meeverzekeren
  • Keuze uit een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- of € 5.000.000,- per aanspraak, met als maximum tweemaal het verzekerd bedrag per jaar
  • Dekking in Europa

Niet verzekerd

Wat kost een bedrijfsaansprakelijkheids­­verzekering (AVB)?

De kosten van een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) zijn afhankelijk van uw bedrijfssoort, uw jaaromzet en het gekozen verzekerd bedrag. 
Hieronder vindt u een premievoorbeeld van een AVB-verzekering voor een reclamebureau. Dit is een indicatie, de exacte premie kan afwijken op basis van de daadwerkelijke werkzaamheden. 

Premievoorbeeld

Zakelijke dienstverlening
Soort bedrijf
Reclamebureau
Jaaromzet
€ 1.500.000,-
Verzekerd bedrag
€ 2.500.000,- per verzekeringsjaar
Eigen risico
geen

Premievoorbeeld

Zakelijke dienstverlening
Soort bedrijf
Reclamebureau
Jaaromzet
€ 1.500.000,-
Verzekerd bedrag
€ 2.500.000,- per verzekeringsjaar
Eigen risico
geen

Premievoorbeeld

Soort bedrijf
Jaaromzet
Verzekerd bedrag
Eigen risico

Dit product maakt onderdeel uit van ons mkb-pakket CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening. Als u hierbinnen meerdere verzekeringen combineert, profiteert u van aantrekkelijke voordelen, zoals pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Uw adviseur vertelt u er graag meer over.

Vraag een offerte aan

Advies op maat

Wilt u weten wat een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf kost? Vraag dan een offerte aan bij een onafhankelijk adviseur.

De voordelen

Veelgestelde vragen Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven (AVB)

Meer veelgestelde vragen over de Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering (AVB)

Handige links

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023