IXXI in Den Bosch
IXXI in Den Bosch

Verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening

Als eigenaar van een advocatenkantoor loopt u weer andere risico’s dan een ondernemer met een ICT adviesbureau. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met CompleetVerzekerd voor de Zakelijke dienstverlening kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.
Voordelen

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening?

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening stelt u zelf samen met uw adviseur. U kiest uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw bedrijf, uw medewerkers en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%. In de Preventiezaak vindt u producten, diensten en trainingen om schade binnen uw bedrijf zoveel mogelijk te voorkomen.

Voordelen voor uw bedrijf

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

 • Zakenreizen en personeelsactiviteiten 
  Wordt u tijdens een zakenreis of personeelsactiviteit aansprakelijk gesteld voor een ongeval van een van uw medewerkers? Op de Aansprakelijkheidsverzekering wordt de materiële en letselschade vergoed.
 • Tijdelijke medewerkers zijn meeverzekerd 
  Wordt er schade veroorzaakt door een tijdelijke medewerker, stagiair(e) oproepkracht of familielid? Deze schade is meeverzekerd.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) 

 • Verzekerd voor beroepsfout 
  Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Aansluiting bij eisen branchevereniging 
  Onze Beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit aan bij de eisen die worden gesteld vanuit uw beroeps- of branchevereniging. 

Rechtsbijstandverzekering 

 • Gratis juridisch advies 
  Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering. En als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen. 
 • Incassobijstand (aanvullende dekking) 
  Met de aanvullende dekking voor incassobijstand hoeft u zich geen zorgen te maken over niet of laat betalende klanten. 

Inventaris/Goederenverzekering

 • Investeringen in uw gehuurde pand 
  Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering
 • Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd 
  Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever. U sluit de Elektronicaverzekering af als aanvulling op uw Inventaris/Goederenverzekering.  

Voordelen voor uw personeel en uzelf 

Verzuimverzekering met arbodienstverlening 

 • Dekking op maat 
  Op de Verzuimverzekering met arbodienstverlening bepaalt u zelf welke dekking het beste bij uw bedrijf past. Zo kiest u zelf de hoogte van uw eigen risico. U bepaalt daarnaast zelf of u oproepkrachten en werkgeverslasten wel of niet meeverzekert. 
 • Ondersteuning van uw persoonlijke VerzuimCoach 
  U wordt op de verzekering ondersteund door een persoonlijke VerzuimCoach: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie. De verzuimbegeleiding wordt geregeld door de arbodienst.
 • Budgetten voor ziektepreventie en re-integratie
  U ontvangt gegarandeerde budgetten voor preventie (€ 500,- per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€ 4.000,- per zieke werknemer) waarmee u ziekteverzuim terugdringt en uw zieke medewerker (waar mogelijk) weer aan het werk helpt.  

Ongevallenverzekering Collectief

 • Omscholing en werkplekaanpassing 
  Is er sprake van (gedeeltelijke) invaliditeit bij een medewerker? Met de Ongevallenverzekering Collectief ontvangt u als werkgever een vergoeding en budgetten om uw werknemer (waar mogelijk) weer aan de slag te krijgen. Tot € 10.000,- voor omscholing en tot € 5.000,- voor aanpassing van werkplek, auto of huis. 

Nabestaandenverzekering Collectief

 • Financiële zekerheid voor nabestaanden 
  Niet iedere onderneming in de zakelijke dienstverlening is aangesloten bij een pensioenfonds met een goede nabestaandenregeling. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regelt u voor uw werknemers een uitstekende oplossing voor nabestaanden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer

 • Starters: extra eenvoudige aanvraag
  Voor een aantal beroepen hoeft u als startende ondernemer geen gezondheidsverklaring in te vullen voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Kosteloze persoonlijke coaching & online gezondheidscheck
  Om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen en beperken, maakt u kosteloos gebruik van persoonlijke coaching en onze online gezondheidscheck.

Welke verzekeringen heeft u nodig?

Met CompleetVerzekerd voor de Zakelijke dienstverlening bepaalt u zelf – samen met uw adviseur – welke verzekeringen en diensten u wilt opnemen. Zo bent u goed voorbereid op de belangrijkste risico’s voor uw situatie. Daarnaast profiteert u van specifieke voordelen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
banner-zak-dvl

Preventie in de zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om data; daarom is beveiliging daarvan van groot belang. Dat kan het beste met Sophos beveiligingssoftware en een dagelijkse online back-up van uw data. En als u personeel heeft zijn een schuimblusser, een training BHV’er en rookmelders basis­preventie­maatregelen. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement


Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Met de Module Alarmsysteem zorgt een expert voor het juiste alarmsysteem voor uw type onderneming en doormelding naar een alarmcentrale. Met de aanwezigheid van een AED in uw bedrijf kunt u de levens redden van medewerkers en klanten.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen zakelijke dienstverlening

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023