IXXI in Den Bosch
IXXI in Den Bosch

Verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening

Als eigenaar van een advocatenkantoor loop je weer andere risico’s dan een ondernemer met een ICT adviesbureau. Je wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij jouw situatie. Dat kan! Met CompleetVerzekerd voor de Zakelijke dienstverlening kies je uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor jouw branche.
Voordelen

Wat verzeker je met CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening?

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening stel je zelf samen met je adviseur. Je kiest uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor jouw bedrijf, je medewerkers en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%. In de Preventiezaak vind je producten, diensten en trainingen om schade binnen jouw bedrijf zoveel mogelijk te voorkomen.

Voordelen voor jouw bedrijf

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

 • Zakenreizen en personeelsactiviteiten 
  Word je tijdens een zakenreis of personeelsactiviteit aansprakelijk gesteld voor een ongeval van een van je medewerkers? Op de Aansprakelijkheidsverzekering wordt de materiële en letselschade vergoed.
 • Tijdelijke medewerkers zijn meeverzekerd 
  Wordt er schade veroorzaakt door een tijdelijke medewerker, stagiair(e) oproepkracht of familielid? Deze schade is meeverzekerd.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) 

 • Verzekerd voor beroepsfout
  Of je nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat je een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kun je eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Aansluiting bij eisen branchevereniging
  Onze Beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit aan bij de eisen die worden gesteld vanuit je beroeps- of branchevereniging.

Rechtsbijstandverzekering

 • Gratis juridisch advies
  Twijfel je over een overeenkomst met een opdrachtgever en wil je dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering. En als je meer wilt weten over je wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kun je de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke Brandmeester Advocaten en Juristen B.V. (BrandMR) bellen.
 • Incassobijstand (aanvullende dekking)
  Met de aanvullende dekking voor incassobijstand hoef je je geen zorgen te maken over niet of laat betalende klanten.

Inventaris/Goederenverzekering

 • Investeringen in je gehuurde pand
  Huur je een pand? Dan zijn de verbeteringen die je hebt aangebracht aan je huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.
 • Elektronica ook buiten jouw bedrijf verzekerd
  Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kun je ook buiten jouw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever. Je sluit de Elektronicaverzekering af als aanvulling op je Inventaris/Goederenverzekering.

Voordelen voor je personeel en jezelf 

Verzuimverzekering met arbodienstverlening 

 • Dekking op maat 
  Op de Verzuimverzekering met arbodienstverlening bepaal je zelf welke dekking het beste bij jouw bedrijf past. Zo kies je zelf de hoogte van je eigen risico. Je bepaalt daarnaast zelf of je oproepkrachten en werkgeverslasten wel of niet meeverzekert.
 • Ondersteuning van je persoonlijke VerzuimCoach
  Je wordt op de verzekering ondersteund door een persoonlijke VerzuimCoach: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie. De verzuimbegeleiding wordt geregeld door de arbodienst.
 • Budgetten voor ziektepreventie en re-integratie
  Je ontvangt gegarandeerde budgetten voor preventie (€ 500,- per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€ 4.000,- per zieke werknemer) waarmee je ziekteverzuim terugdringt en je zieke medewerker (waar mogelijk) weer aan het werk helpt.  

Ongevallenverzekering Collectief

 • Omscholing en werkplekaanpassing
  Is er sprake van (gedeeltelijke) invaliditeit bij een medewerker? Met de Ongevallenverzekering Collectief ontvang je als werkgever een vergoeding en budgetten om je werknemer (waar mogelijk) weer aan de slag te krijgen. Tot € 10.000,- voor omscholing en tot € 5.000,- voor aanpassing van werkplek, auto of huis.

Nabestaandenverzekering Collectief

 • Financiële zekerheid voor nabestaanden
  Niet iedere onderneming in de zakelijke dienstverlening is aangesloten bij een pensioenfonds met een goede nabestaandenregeling. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regel je voor je werknemers een uitstekende oplossing voor nabestaanden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer

 • Starters: extra eenvoudige aanvraag
  Voor een aantal beroepen hoef je als startende ondernemer geen gezondheidsverklaring in te vullen voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Kosteloze persoonlijke coaching & online gezondheidscheck
  Om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen en beperken, maak je kosteloos gebruik van persoonlijke coaching en onze online gezondheidscheck.

Welke verzekeringen heb je nodig?

Met CompleetVerzekerd voor de Zakelijke dienstverlening bepaal je zelf – samen met je adviseur – welke verzekeringen en diensten je wilt opnemen. Zo bent je goed voorbereid op de belangrijkste risico’s voor jouw situatie. Daarnaast profiteer je van specifieke voordelen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf. De pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
banner-zak-dvl

Preventie in de zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om data; daarom is beveiliging daarvan van groot belang. Dat kan het beste met Sophos beveiligingssoftware en een dagelijkse online back-up van je data. En als je personeel hebt zijn een schuimblusser, een training BHV’er en rookmelders basis­preventie­maatregelen. Dit en meer vind je in de Preventiezaak. Met flinke korting als je bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement

Met goede preventiemaatregelen kun je schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Met de Module Inbraakalarm zorgt een expert voor het juiste alarmsysteem voor jouw type onderneming en doormelding naar een alarmcentrale. Met de aanwezigheid van een AED in je bedrijf kun je de levens redden van medewerkers en klanten.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor je.

Veelgestelde vragen zakelijke dienstverlening

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024