ixxi op goudse verzekeringen
ixxi op goudse verzekeringen

Verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening

Als eigenaar van een advocatenkantoor loopt u weer andere risico’s dan een ondernemer met een ICT adviesbureau. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de zakelijke dienstverlening kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%
Op maat advies? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee! Vul het offerteformulier in en een adviseur naar uw keuze neemt zo snel mogelijk contact met u op.
In het kort

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening? 

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 13 verzekeringen met specifieke voordelen voor de zakelijke dienstverlening waaronder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een verzekering tegen schade en diefstal (ook buiten uw bedrijf) van elektronica. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 10%.

Voordelen voor de zakelijke dienstverlening

Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd
Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever.

Beroepsaansprakelijkheid
Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies
Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. En als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen.

 


Incassobijstand
Geen zorgen over niet of laat betalende klanten, met de dekking voor incassobijstand bij de Rechtsbijstandsverzekering.

Goed werkgeverschap
Ook zakenreizen en personeelsactiviteiten zijn meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Als u aansprakelijk wordt gesteld door medewerkers die een ongeval krijgen, wordt de materiële en letselschade vergoed.

Investeringen in uw gehuurde pand
Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Preventie in de zakelijke dienstverlening

Preventie in de zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om data; daarom is beveiliging daarvan van groot belang. Dat kan het beste met Sophos beveiligingssoftware en een dagelijkse online back-up van uw data. En als u personeel heeft zijn een schuimblusser, een training BHV’er en rookmelders basispreventiemaatregelen. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Met de Module Alarmsysteem zorgt een expert voor het juiste alarmsysteem voor uw type onderneming en doormelding naar een alarmcentrale. Met de aanwezigheid van een AED in uw bedrijf kunt u de levens redden van medewerkers en klanten.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
  • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen zakelijke dienstverlening

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022