Zekerheid voor de detailhandel

Zelf een eigen winkel runnen: voor veel mensen is het een droom. Als die droom uitkomt, wilt u uw zaak natuurlijk draaiende houden. Wat er ook gebeurt. Ook als een van uw medewerkers tijdelijk arbeidsongeschikt raakt. Of als u te maken krijgt met diefstal of een internetstoring waardoor uw site tijdelijk niet bereikbaar is en u omzet misloopt. 

Hoe speelt u goed in op de risico’s die u als winkelier loopt? Wij geloven in de kracht van onafhankelijke adviseurs. Zij kennen de meest voorkomende risico’s in uw branche en kunnen u adviseren over het behalen van uw doelen. Zo weet u precies welke risico's u voor eigen rekening wilt nemen en welke u liever wilt verzekeren.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.
Bernardo-omgedraaid
Bernardo-omgedraaid
5.754 winkeliers kozen voor een verzekering bij De Goudse. Zij beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8.

U raakt arbeidsongeschikt

U voelt zich kerngezond en staat iedere dag weer met nieuwe energie in uw winkel. Toch kunt ook u langdurig ziek worden of een ongeval krijgen. U bent dan niet meer in staat om uw winkel te openen of uw webwinkel te beheren. In het ergste geval moet u terugvallen op de bijstand.

Brand in uw winkel

Kortsluiting of een oververhitte telefoonoplader: een brand in uw winkel of magazijn kan op verschillende manieren ontstaan. Brand kan in korte tijd veel schade aanrichten. Niet alleen uw pand kan beschadigd raken, maar ook uw kostbare apparaten, meubelen en producten voor de verkoop. 

U heeft (langdurig) zieke medewerkers

Uw medewerker(s) zijn uw steun en toeverlaat. Maar wat als een van uw medewerkers (langdurig) ziek wordt? Dat kan grote gevolgen hebben voor uw winkel: u moet het ineens doen zonder uw deskundige verkoper. Ook bent u veel geld kwijt aan verzuimkosten zoals loondoorbetaling en begeleiding door de arbodienst.

Risico's voor uw winkel afdekken?

Risico's voor uw winkel afdekken?

Geen winkel is hetzelfde binnen de detailhandel. Zo loopt een slager andere risico’s dan een ondernemer met een webshop. Daarom werkt De Goudse samen met Erkend MKB-adviseurs. Zij geven u advies op maat. 

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete verzekeringsaanbod
  • Geeft onafhankelijk advies 

Risico's voor uw winkel

Oplossingen voor de detailhandel

CompleetVerzekerd Detailhandel

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de detailhandel kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw branche. 

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt 
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw winkel
  • Pakketkorting tot wel 10%

Inventaris/Goederenverzekering

Verzeker uw producten, meubelen en apparatuur in uw winkel of magazijn tegen brand, storm, waterschade en diefstal.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeval in uw winkel of een product met gebreken kan leiden tot een flinke schadeclaim. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hier tegen beschermd. 

Bedrijfsschadeverzekering

Na een brand of flinke waterschade kan uw winkel tijdelijk niet toegankelijk zijn. Met deze verzekering zijn de kosten van uw vaste lasten en de winst die u misloopt gedekt.  

Verzuimverzekering

Loon doorbetalen van een zieke werknemer? Met deze verzekering dekt u deze kostenpost. 

Bedrijfsgebouwenverzekering

Uw winkel is misschien wel uw grootste investering. Met deze verzekering beschermt u uw winkel tegen schade.  

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur