CompleetVerzekerd HorecaDoor te luisteren naar vele horecaondernemers hebben wij de verzekeringen en diensten zo goed mogelijk aangepast aan de specifieke wensen van de horeca. Bijvoorbeeld door speciale horecadekkingen toe te voegen. Welke voor u gelden is afhankelijk van de verzekeringen waarvoor u heeft gekozen. Deze zijn vermeld op uw polisblad.

Cateringactiviteiten Cateringactiviteiten
Bijna elke horecaondernemer heeft cateringactiviteiten buiten de deur. Deze activiteiten zijn standaard gedekt op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Doorlopende evenementen Doorlopende evenementen
Organiseert u regelmatig een (klein) evenement, zoals een optreden, een bruiloft of een kookworkshop? Dan komt de Doorlopende Evenementenverzekering goed van pas.

Spullen op locatie Spullen op locatie
Uw inventaris op locatie is verzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Denk aan een podium, extra meubilair of beeld- en geluidsapparatuur bij cateringactiviteiten, een braderie of feest. Dit geldt ook voor schade aan gehuurde of geleende apparatuur of meubilair, zoals een tent of tapinstallatie.

Spullen op locatie Spullen in de garderobe
Schade aan jassen en spullen in de garderobe is verzekerd tot € 1.000,- per gebeurtenis op de Aansprakelijkheidsverzekering. De meeste verzekeraars verzekeren dit niet.

Koelschade en lekkage drankinstallatie Koelschade en lekkage drankinstallatie
Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Investeringen in uw gehuurde pand Investeringen in uw gehuurde pand
Horecaondernemers investeren vaak in huurpanden, zoals een uitbouw, een nieuwe vloer of bar. Daarom is dit tot € 10.000,- meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering.

Sluiting bedrijf na schade Sluiting bedrijf na schade
Moet u na een schade tijdelijk uw horecabedrijf sluiten? En heeft u een Bedrijfsschadeverzekering afgesloten? Dan krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals advertenties of reclameborden.

Print deze pagina