Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda
Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening

Iemand met een bedrijf in de persoonlijke dienstverlening verleent diensten aan consumenten. Denk aan het runnen van een kapperszaak, schoenmakerij, reisbureau of schoonheidssalon. Een eigenaar van een kapperszaak loopt weer andere risico’s dan een ondernemer met een reisbureau. U wilt natuurlijk het liefst alleen verzekerd zijn voor de risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met CompleetVerzekerd voor de persoonlijke dienstverlening kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.
Voordelen

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening? 

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening stel u zelf samen met uw adviseur. Kies uit verzekeringen en diensten die passen bij uw situatie. U profiteert voor specifieke voordelen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement.

Voordelen voor de persoonlijke dienstverlening

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) 

 • Servicepunt 
  Heeft u in uw zaak een servicepunt, bijvoorbeeld voor het afgeven of ophalen van spullen. Op de Aansprakelijkheidsverzekering is schade aan spullen van klanten die (tijdelijk) bij u zijn ondergebracht op een dergelijk servicepunt verzekerd tot een bedrag van € 5.000,- per aanspraak. 
 • Nevenactiviteiten standaard meeverzekerd 
  Heeft u uw bedrijf uitgebreid met een webwinkel of een horecagelegenheid? Deze nevenactiviteiten zijn standaard meeverzekerd. 
 • E-bikes (aanvullende dekking) 
  Aansprakelijkheid voor het gebruik van een e-bike (max. snelheid van 25 km/uur) door uzelf of uw medewerker(s) kan meeverzekerd worden. 

Inventaris/Goederenverzekering 

 • Spullen op locatie
  Doet u wel eens mee met een jaarmarkt? Op de Inventaris/Goederenverzekering zijn uw spullen ook op locatie verzekerd. Uw inventaris is verzekerd tot een bedrag van € 5.000,- en uw goederen tot een bedrag van € 1.000.  
 • Investeringen in uw gehuurde pand 
  Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht, zoals het plaatsen van een spiegelwand, pantry of houten vloer? Dit ‘huurdersbelang’ is meeverzekerd tot € 10.000,-. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk. 
 • Zonwering en lichtreclame (aanvullende dekking) 
  Wilt u uw zonwering en lichtreclame aanvullend verzekeren? Dat is mogelijk tot een bedrag van € 100.000,-.  
 • Belettering (aanvullende dekking) 
  Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot  € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk. De Glasverzekering kan worden afgesloten als een aanvulling op de Inventaris/Goederenverzekering of Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsschadeverzekering 

 • Storing op website 
  Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering
 • Sluiting bedrijf na schade 
  Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden. 

Rechtsbijstandverzekering 

 • Gratis juridisch advies 
  Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering. Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn bellen. 

Voordelen voor uw personeel en uzelf 

 
Verzuimverzekering met arbodienstverlening 
 • Dekking op maat
  Op de Verzuimverzekering met arbodienstverlening bepaalt u zelf welke dekking het beste bij uw bedrijf past. U kiest zelf de hoogte van uw eigen risico. En u bepaalt zelf of u oproepkrachten en werkgeverslasten wel of niet meeverzekert.
 • Ondersteuning van uw persoonlijke VerzuimCoach
  U wordt op de verzekering ondersteund door een persoonlijke VerzuimCoach: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie. De verzuimbegeleiding wordt geregeld door de arbodienst.
 • Budgetten voor ziektepreventie en re-integratie
  U ontvangt gegarandeerde budgetten voor preventie (€ 500,- per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€4.000,- per zieke werknemer) waarmee u ziekteverzuim terugdringt en uw zieke medewerker (waar mogelijk) weer aan het werk helpt.  

Ongevallenverzekering Collectief 

 • Omscholing en werkplekaanpassing 
  Is er sprake van (gedeeltelijke) invaliditeit bij een medewerker? Met de Ongevallenverzekering Collectief ontvangt u als werkgever een vergoeding en budgetten om uw werknemer (waar mogelijk) weer aan de slag te krijgen. Tot € 10.000,- voor omscholing en tot € 5.000,- voor aanpassing van werkplek, auto of huis. 

Nabestaandenverzekering Collectief 

 • Financiële zekerheid voor nabestaanden 
  Niet iedere onderneming in de persoonlijke dienstverlening is aangesloten bij een pensioenfonds met een goede nabestaandenregeling. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regelt u voor uw werknemers een uitstekende oplossing voor nabestaanden. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer

 • Starters: extra eenvoudige aanvraag
  Voor een aantal beroepen hoeft u als startende ondernemer geen gezondheidsverklaring in te vullen voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Kosteloze persoonlijke coaching & online gezondheidscheck
  Om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen en beperken, maakt u kosteloos gebruik van persoonlijke coaching en onze online gezondheidscheck.

Welke verzekeringen heeft u nodig in uw situatie?

Met CompleetVerzekerd kiest u zelf – samen met uw adviseur – welke verzekeringen en diensten u opneemt. Op deze manier bent u goed voorbereid op de belangrijkste risico’s voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Banner-persoonlijke-dienstverlening

Preventie in de persoonlijke dienstverlening

Om een veilige omgeving te creëren voor uw medewerkers én uw klanten zijn goede schuimblussers onmisbaar. Ook is het belangrijk dat ze goed ze zichtbaar zijn. Daar kunt u pictogrammen voor gebruiken. Mocht er iets gebeuren met uw medewerkers of klanten, dan is het fijn om de juiste bedrijfsverbanddoos binnen handbereik te hebben. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement

Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo regelt u de beveiliging van uw bedrijf met de Module Alarmsysteem en Camerabeveiliging, zorgt de Cash ophaalservice ervoor dat u veilig met cash geld kunt werken en kunt u met de Module AED de levens van medewerkers en klanten redden.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Welke bedrijven vallen binnen de persoonlijke dienstverlening?

De Goudse heeft een mooie selectie aan verzekeringen en diensten voor ondernemers binnen de persoonlijke dienstverlening. U valt binnen de noemer ‘persoonlijke dienstverlening’ wanneer u diensten verleent aan consumenten.

Voorbeelden van bedrijven binnen de persoonlijke dienstverlening:
 • Kappers  
 • Schoonheidsspecialisten 
 • Fitnesscentra 
 • Pedicure/manicure en nagelstylisten 
 • Sport- en recreatieonderwijs 
 • Reisbureaus 
 • Uitvaartverzorging 
 • Schoenmakers/sleutelservice 
 • Sauna ‘s en welnessbedrijven 
 • Reparatie van consumentenartikelen 

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023