Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda
Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening

Een eigenaar van een kapperszaak loopt weer andere risico’s dan een ondernemer met een reisbureau. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de persoonlijke dienstverlening kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.
  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf 
  • Pakketkorting tot wel 10%

Op maat advies? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee! Vul het offerteformulier in en een adviseur naar uw keuze neemt zo snel mogelijk contact met u op.
In het kort

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening? 

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 15 verzekeringen met specifieke voordelen voor de persoonlijke dienstverlening waaronder een verzekering tegen schade aan uw winkelruiten en een bedrijfsschadeverzekering voor als uw website tijdelijk niet bereikbaar is. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 10%. 

Voordelen voor de persoonlijke dienstverlening

Storing op website
Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall
Heeft u wel eens producten die u als nevenactiviteit verkoopt moeten terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten!

Investeringen in uw gehuurde pand
Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht (zoals een spiegelwand, pantry of houten vloer)? Dan zijn die meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.

Uitgebreide dekking voor opzicht
Een meubelstoffeerderij of een reparatiebedrijf in kleding of computers bewerkt of verricht werkzaamheden aan spullen van klanten. Schade aan deze spullen is standaard verzekerd tot € 50.000,- op de Aansprakelijkheidsverzekering.

 


Belettering
Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk.

Sluiting bedrijf na schade
Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

Gratis juridisch advies
Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het SRK bellen.

Preventie in de persoonlijke dienstverlening

Preventie in de persoonlijke dienstverlening

Om een veilige omgeving te creëren voor uw medewerkers én uw klanten zijn goede schuimblussers onmisbaar. Ook is het belangrijk dat ze goed ze zichtbaar zijn. Daar kunt u pictogrammen voor gebruiken. Mocht er iets gebeuren met uw medewerkers of klanten, dan is het fijn om de juiste bedrijfsverbanddoos binnen handbereik te hebben. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo regelt u de beveiliging van uw bedrijf met de Module Alarmsysteem en Camerabeveiliging, zorgt de Cash ophaalservice ervoor dat u veilig met cash geld kunt werken en kunt u met de Module AED de levens van medewerkers en klanten redden.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
  • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022