Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda
Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening

Iemand met een bedrijf in de persoonlijke dienstverlening verleent diensten aan consumenten. Denk aan het runnen van een kapperszaak, schoenmakerij, reisbureau of schoonheidssalon. Een eigenaar van een kapperszaak loopt weer andere risico’s dan een ondernemer met een reisbureau. Je wilt natuurlijk het liefst alleen verzekerd zijn voor de risico’s die passen bij jouw situatie. Dat kan! Met CompleetVerzekerd voor de persoonlijke dienstverlening kies je uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor jouw branche.
Voordelen

Wat verzeker je met CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening?

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening stel je zelf samen met je adviseur. Kies uit verzekeringen en diensten die passen bij jouw situatie. Je profiteert van specifieke voordelen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kun je daarnaast kiezen voor een preventieabonnement.

Voordelen voor de persoonlijke dienstverlening

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

 • Servicepunt
  Heb je in jouw zaak een servicepunt, bijvoorbeeld voor het afgeven of ophalen van spullen. Op de Aansprakelijkheidsverzekering is schade aan spullen van klanten die (tijdelijk) bij je zijn ondergebracht op een dergelijk servicepunt verzekerd tot een bedrag van € 5.000,- per aanspraak.
 • Nevenactiviteiten standaard meeverzekerd
  Heb je jouw bedrijf uitgebreid met een webwinkel of een horecagelegenheid? Deze nevenactiviteiten zijn standaard meeverzekerd.
 • E-bikes (aanvullende dekking)
  Aansprakelijkheid voor het gebruik van een e-bike (max. snelheid van 25 km/uur) door jezelf of je medewerker(s) kan meeverzekerd worden.

Inventaris/Goederenverzekering

 • Spullen op locatie
  Doe je wel eens mee met een jaarmarkt? Op de Inventaris/Goederenverzekering zijn je spullen ook op locatie verzekerd. Je inventaris is verzekerd tot een bedrag van € 5.000,- en je goederen tot een bedrag van € 1.000,-.
 • Investeringen in je gehuurde pand
  Huur je een pand en heb je hierin verbeteringen aangebracht, zoals het plaatsen van een spiegelwand, pantry of houten vloer? Dit ‘huurdersbelang’ is meeverzekerd tot € 10.000,-. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.
 • Zonwering en lichtreclame (aanvullende dekking)
  Wil je jouw zonwering en lichtreclame aanvullend verzekeren? Dat is mogelijk tot een bedrag van € 100.000,-.
 • Belettering (aanvullende dekking)
  Heeft u belettering of beschildering op je ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk. De Glasverzekering kan worden afgesloten als een aanvulling op de Inventaris/Goederenverzekering of Bedrijfsgebouwenverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering

 • Storing op website
  Een storing op jouw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.
 • Sluiting bedrijf na schade
  Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet je inventaris huren om jouw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van je bedrijf na een schade krijg je bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om je klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

Rechtsbijstandverzekering

 • Gratis juridisch advies
  Twijfel je over een overeenkomst met een leverancier en wil je die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandverzekering. Als je meer wilt weten over de weg die je moet bewandelen als je een arbeidsconflict heb of over de uitvoering van een vergunning, dan kun je de gratis telefonische advieslijn bellen.

Voordelen voor je personeel en jezelf 

Verzuimverzekering met arbodienstverlening

 • Dekking op maat
  Op de Verzuimverzekering met arbodienstverlening bepaal je zelf welke dekking het beste bij jouw bedrijf past. Je kiest zelf de hoogte van je eigen risico. En je bepaalt zelf of je oproepkrachten en werkgeverslasten wel of niet meeverzekert.
 • Ondersteuning van je persoonlijke VerzuimCoach
  Je wordt op de verzekering ondersteund door een persoonlijke VerzuimCoach: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie. De verzuimbegeleiding wordt geregeld door de arbodienst.
 • Budgetten voor ziektepreventie en re-integratie
  Je ontvangt gegarandeerde budgetten voor preventie (€ 500,- per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€4.000,- per zieke werknemer) waarmee je ziekteverzuim terugdringt en je zieke medewerker (waar mogelijk) weer aan het werk helpt.

Ongevallenverzekering Collectief

 • Omscholing en werkplekaanpassing 
  Is er sprake van (gedeeltelijke) invaliditeit bij een medewerker? Met de Ongevallenverzekering Collectief ontvang je als werkgever een vergoeding en budgetten om je werknemer (waar mogelijk) weer aan de slag te krijgen. Tot € 10.000,- voor omscholing en tot € 5.000,- voor aanpassing van werkplek, auto of huis.

Nabestaandenverzekering Collectief

 • Financiële zekerheid voor nabestaanden
  Niet iedere onderneming in de persoonlijke dienstverlening is aangesloten bij een pensioenfonds met een goede nabestaandenregeling. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regel je voor je werknemers een uitstekende oplossing voor nabestaanden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer

 • Starters: extra eenvoudige aanvraag
  Voor een aantal beroepen hoef je als startende ondernemer geen gezondheidsverklaring in te vullen voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Kosteloze persoonlijke coaching & online gezondheidscheck
  Om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen en beperken, maak je kosteloos gebruik van persoonlijke coaching en onze online gezondheidscheck.

Welke verzekeringen heb je nodig in jouw situatie?

Met CompleetVerzekerd kies je zelf – samen met je adviseur – welke verzekeringen en diensten je opneemt. Op deze manier ben je goed voorbereid op de belangrijkste risico’s voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Banner-persoonlijke-dienstverlening

Preventie in de persoonlijke dienstverlening

Om een veilige omgeving te creëren voor je medewerkers én je klanten zijn goede schuimblussers onmisbaar. Ook is het belangrijk dat ze goed zichtbaar zijn. Daar kun je pictogrammen voor gebruiken. Mocht er iets gebeuren met je medewerkers of klanten, dan is het fijn om de juiste bedrijfsverbanddoos binnen handbereik te hebben. Dit en meer vind je in de Preventiezaak. Met flinke korting als je bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement

Met goede preventiemaatregelen kun je schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo regel je de beveiliging van jouw bedrijf met de Module Inbraakalarm en Camerabeveiliging, zorgt de Cash ophaalservice ervoor dat je veilig met cash geld kunt werken en kun je met de Module AED de levens van medewerkers en klanten redden.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor je.

Welke bedrijven vallen binnen de persoonlijke dienstverlening?

De Goudse heeft een mooie selectie aan verzekeringen en diensten voor ondernemers binnen de persoonlijke dienstverlening. Je valt binnen de noemer ‘persoonlijke dienstverlening’ wanneer je diensten verleent aan consumenten.

Voorbeelden van bedrijven binnen de persoonlijke dienstverlening:
 • Kappers  
 • Schoonheidsspecialisten 
 • Fitnesscentra 
 • Pedicure/manicure en nagelstylisten 
 • Sport- en recreatieonderwijs 
 • Reisbureaus 
 • Uitvaartverzorging 
 • Schoenmakers/sleutelservice 
 • Sauna ‘s en welnessbedrijven 
 • Reparatie van consumentenartikelen 

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024