Fruit op je werk in Moordrecht
Fruit op je werk in Moordrecht

Bedrijfsgebouwen­verzekering voor groothandels

De Bedrijfsgebouwenverzekering van De Goudse verzekert schade aan uw pand door brand, storm, neerslag of andere calamiteiten.

Wat is een bedrijfsgebouwenverzekering?

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is dit waarschijnlijk een van uw grootste investeringen. Een brand of waterschade kan daarom grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Onze Bedrijfsgebouwenverzekering biedt u een uitgebreide dekking, zodat u zich als eigenaar in elk geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen van een schade.
In het kort

Wat verzekert u met de bedrijfsgebouwenverzekering?

Wel verzekerd

 • Schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, neerslag, storm of braak.
 • Schade door omvallende objecten of delen daarvan die op of tegen uw bedrijfsgebouw vallen, zoals bomen, hijskranen en hoogwerkers.
 • Overspanning door bliksem is standaard meeverzekerd tot 25% van het verzekerd bedrag, met een maximum van € 50.000,-.
 • Opruimingskosten en kosten van noodvoorzieningen en voor herstel noodzakelijke grond-, bestrating- en tuinaanleg op uw perceel zijn meeverzekerd tot 10% van het verzekerd bedrag.
 • Tot 50 zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd, meer dan 50 zonnepanelen in overleg met De Goudse.
 • Er geldt geen eigen risico, behalve voor stormschade. In dat geval is het eigen risico 2‰ van het verzekerd bedrag (minimaal € 250,- en maximaal € 1.150,-)

Niet verzekerd

 • U bent niet verzekerd voor
  - schade die het gevolg is van opzet of roekeloosheid;
  - schade die het gevolg is van illegale activiteiten;
  - schade ontstaan door slecht of achterstallig onderhoud;
  - milieuschade; dit risico kunt u verzekeren met een Milieuschadeverzekering.
 • U kunt geen Inventaris/Goederenverzekering afsluiten wanneer uw bedrijfsgebouw in het dak geïntegreerde zonnepanelen (indaksysteem) heeft.

Wat kost een Bedrijfsgebouwenverzekering voor een groothandel?

De kosten van een bedrijfsgebouwenverzekering zijn afhankelijk van het soort bedrijf en de herbouwwaarde van uw bedrijfsgebouw. Hieronder vindt u een premievoorbeeld van een bedrijfsgebouwenverzekering voor een groothandel. Dit is een indicatie, de exacte premie kan nog afwijken op basis van de daadwerkelijke werkzaamheden en eventueel gekozen aanvullende dekkingen.

Premievoorbeeld

Groothandel
Soort bedrijf
Groothandel in kappersartikelen
Herbouwwaarde
€ 650.000,-

Premievoorbeeld

Groothandel
Soort bedrijf
Groothandel in kappersartikelen
Herbouwwaarde
€ 650.000,-

Premievoorbeeld

Soort bedrijf
Herbouwwaarde

Dit product maakt onderdeel uit van ons mkb-pakket CompleetVerzekerd Groothandel. Afhankelijk van uw keuzes profiteert u van een pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Uw adviseur vertelt er graag meer over.

Advies op maat

Wilt u weten wat een bedrijfsgebouwenverzekering voor uw bedrijf kost? Vraag dan een offerte aan bij een onafhankelijk adviseur.

Preventiezaak: voorkomen van brand

Steeds meer branden ontstaan door een defect in de elektrische installatie en de daarop aangesloten apparatuur. Een keuring van de elektrische installatie verkleint de kans op brand en zorgt voor een veilige omgeving voor uw medewerkers, uw klanten en uzelf. Daarom stelt De Goudse bij een Bedrijfs­gebouwen­verzekering voor groothandels met opslag van bederfelijke goederen een SCIOS Scope 10-keuring verplicht. Voor groothandels met opslag van niet-bederfelijke goederen geldt dit vanaf een verzekerd bedrag van € 250.000,-. We helpen u hier graag bij. Via onze Preventiezaak kunt u met korting een Scope 10-keuring aanvragen.

De voordelen

Veelgestelde vragen over de bedrijfsgebouwenverzekering

Handige links

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022