Vacatures en stages

De Goudse is een organisatie voor initiatiefrijke en ondernemende mensen. Of je nou net je opleiding hebt afgerond of al de nodige werkervaring hebt opgedaan, het heeft altijd zin om onze vacatures te bekijken.

Ben je benieuwd hoe het is om bij De Goudse te werken? Lees dan de ervaringen van onze collega’s door hiernaast te klikken op ‘Collega’s vertellen’.

Business Procesmanager

Je gaat als business procesmanager van De Goudse aan de slag binnen het team Procesmanagement en werkt nauw samen met collega’s uit verschillende operationele teams. Je rapporteert aan de manager Data Science & Analytics, maar jouw rapportages zijn ook input voor andere managers. Als business procesmanager overzie jij de hele Goudse.

Verder

Cloud Engineer

Je gaat werken bij de afdeling Exploitatie & Beheer of de afdeling Ontwikkeling & Architectuur van de sector ICT. Samen zijn beide afdelingen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en werking van cloud diensten inclusief de integratie van die cloud diensten met de aanwezige niet-cloud diensten.

Verder

Relatiebeheerder Schade Zakelijk

Je gaat werken in het team Relatiebeheer Schade Zakelijk binnen de sector Schade. Je weet je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je analyseert en volgt de trends en ontwikkelingen in je regio om te komen tot een vastgesteld, rendabel regioresultaat. Je werkt nauw samen met de accountmanager in jouw regio en je directe collega’s.

Verder

Heb je geen passende functie kunnen vinden? Blijf dan onze vacatures en stages in de gaten houden. Wie weet is er binnenkort wél een functie beschikbaar die bij je past!

Sollicitatieprocedure
Als wij je sollicitatie hebben ontvangen, dan krijg je een digitale ontvangstbevestiging. We streven ernaar om binnen drie weken te reageren op je sollicitatie. De HR-adviseur overlegt samen met de betreffende manager of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek. Is de uitkomst van het kennismakingsgesprek positief, dan volgt er snel een tweede gesprek. Soms volgt er daarna nog een assessment.

Print deze pagina