Vacatures en stages

De Goudse is een organisatie voor initiatiefrijke en ondernemende mensen. Of je nou net je opleiding hebt afgerond of al de nodige werkervaring hebt opgedaan, het heeft altijd zin om onze vacatures te bekijken.

Ben je benieuwd hoe het is om bij De Goudse te werken? Lees dan de ervaringen van onze collega’s door hiernaast te klikken op ‘Collega’s vertellen’.

Relatiebeheerder Schade Zakelijk

Je gaat werken in het team Relatiebeheer Schade Zakelijk binnen de sector Schade. Je weet je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je analyseert en volgt de trends en ontwikkelingen in je regio om te komen tot een vastgesteld, rendabel regioresultaat. Je werkt nauw samen met de accountmanager in jouw regio en je directe collega’s.

Verder

Secretaresse Bestuur

Als secretaresse bestuur ben je primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van het bestuur (totaal 4 leden). Jij gaat twee bestuursleden ondersteunen waaronder de CFRO. Je werkt nauw samen met één andere collega. Je rapporteert rechtstreeks aan de secretaris van de vennootschap.

Verder

Human Resources Medewerker

Je gaat werken in het team Human Resources, een team met betrokken en gemotiveerde medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor HR-vragen van medewerkers en leidinggevenden. Je ondersteunt de HR-adviseurs, zowel operationeel als digitaal, bij actuele HR-thema’s, zoals strategische personeelsplanning, talentmanagement, werving & selectie en opleiding & ontwikkeling.

Verder

Heb je geen passende functie kunnen vinden? Blijf dan onze vacatures en stages in de gaten houden. Wie weet is er binnenkort wél een functie beschikbaar die bij je past!

Sollicitatieprocedure
Als wij je sollicitatie hebben ontvangen, dan krijg je een digitale ontvangstbevestiging. We streven ernaar om binnen drie weken te reageren op je sollicitatie. De HR-adviseur overlegt samen met de betreffende manager of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek. Is de uitkomst van het kennismakingsgesprek positief, dan volgt er snel een tweede gesprek. Soms volgt er daarna nog een assessment.

Print deze pagina