Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Pieter Burger van Prospectt in Gouda

Verzekeringen voor de groothandel

Een groothandelaar in bloemen loopt weer andere risico’s dan een groothandelaar in kleding. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de groothandel kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Groothandel? 

CompleetVerzekerd Groothandel is een pakket dat u zelf samenstelt, samen met uw adviseur. Zo bent u goed voorbereid op de voor u belangrijkste risico’s. Kies uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.  U kunt uw CompleetVerzekerd Groothandel uitbreiden met ons voordelige Preventieabonnement.

Voordelen voor uw groothandel

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) 

 • Product recall meeverzekerd
  Heeft u wel eens producten moeten terughalen bij uw klanten om schade te voorkomen? Tot € 50.000,- is dit meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Advertentiekosten zijn ook meeverzekerd.
 • Productaansprakelijkheid
  Importeert u producten van buiten de EU? Productaansprakelijkheid regelt u met de Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Nevenactiviteiten (aanvullende dekking)
  Heeft u ook een webshop of bewerkt of behandelt u producten? Deze activiteiten kunt u meeverzekeren. 

Rechtsbijstandsverzekering 

 • Gratis juridisch advies over leveringsvoorwaarden 
  Twijfelt u over leveringsvoorwaarden en wilt u die laten toetsen? Dat kan bij de Rechtsbijstandverzekering. U krijgt daarbij ook gratis telefonisch advies, bijvoorbeeld over vergunningen of contracten.

Inventaris/Goederenverzekering

 • Koelschade meeverzekerd
  Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw goederen bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op uw Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger bedrag kan ook!
 • Huurdersbelang
  Huurt u een pand waarin u zelf verbeteringen heeft aangebracht, zoals het leggen van een nieuwe vloer of het plaatsen van een keukenblok? Dit ‘huurdersbelang’ is meeverzekerd tot € 10.000,-. Een hoger bedrag is mogelijk.
 • Piekvoorraad
  Heeft u piekvoorraden in uw groothandel, bijvoorbeeld in de maand december? U heeft standaard een overdekking van 10%. Wanneer dit niet voldoende is, kunt u uw piekvoorraad aanvullend verzekeren.
Werkmaterieelverzekering
 • Werkmaterieelverzekering
  Uw heftrucks, stapelaars en veegmachines verzekert u met de Werkmaterieelverzekering. Schade aan spullen die uit de 'lepels' van het werkmateriaal vallen (lastdekking) is meeverzekerd tot € 5.000,-. U kunt ook schade verzekeren die het werkmaterieel veroorzaakt.
 • Verhuur van materieel
  Verhuurt u uw werkmaterieel? Bij schade is er dekking wanneer het materieel wordt bestuurd door uw medewerker.
 • Dagvergoeding huren materieel na schade
  Deze dagvergoeding (maximaal 7 dagen) geldt bij diefstal en total loss. Heeft u het Insurancy Security & Recovery Pakket geïnstalleerd, dan is de dagvergoeding zelfs maximaal 30 dagen.

Bedrijfsschadeverzekering

 • Storing website
  Kunnen uw klanten online bij u bestellen? Dan kan een storing op de website al snel leiden tot verlies van klanten en omzet. Dit risico is verzekerd met de Bedrijfsschadeverzekering
 • Schade bij leverancier
  Kan een belangrijke leverancier u geen producten leveren, bijvoorbeeld door een brand of een grote waterschade? De bedrijfsschade die u hierdoor oploopt wordt vergoed tot maximaal 10% van het verzekerde bedrag.

Voordelen voor uw personeel en uzelf

Verzuimverzekering met arbodienstverlening

 • Dekking op maat
  Er zijn veel cao’s in de groothandel met allemaal een verschillende loondoorbetalingsverplichting bij ziekte. Onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening kan hierop aansluiten. U bepaalt zelf welke dekking het beste bij uw bedrijf past. Zo kiest u zelf de hoogte van uw eigen risico. U bepaalt daarnaast zelf of u oproepkrachten en werkgeverslasten wel of niet meeverzekert.
 • Ondersteuning van uw persoonlijke VerzuimCoach
  U wordt op de verzekering ondersteund door een persoonlijke VerzuimCoach: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie. De verzuimbegeleiding wordt geregeld door de arbodienst.
 • Budgetten voor ziektepreventie en re-integratie
  U ontvangt gegarandeerde budgetten voor preventie (€ 500,- per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€ 4.000,- per zieke werknemer) waarmee u ziekteverzuim terugdringt en uw zieke medewerker (waar mogelijk) weer aan het werk helpt.

Ongevallenverzekering Collectief

 • Omscholing en werkplekaanpassing
  Is er sprake van (gedeeltelijke) invaliditeit bij een medewerker? Met de Ongevallenverzekering Collectief ontvangt u als werkgever een vergoeding en budgetten om uw werknemer (waar mogelijk) weer aan de slag te krijgen. Tot € 10.000,- voor omscholing en tot € 5.000,- voor aanpassing van werkplek, auto of huis.

Nabestaandenverzekering Collectief

 • Financiële zekerheid voor nabestaanden
  Niet iedere onderneming in de groothandel is aangesloten bij een pensioenfonds met een goede nabestaandenregeling. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regelt u voor uw werknemers een uitstekende oplossing voor nabestaanden. U kunt daarvan zelf ook gebruik maken. Uw medewerkers bepalen zelf of ze deelnemen.
 • U bepaalt de inhoud van de regeling
  Als werkgever kiest u voor een eenmalige uitkering of een maandelijkse uitkering tot aan de AOW-leeftijd.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer

 • Starters: extra eenvoudige aanvraag
  Voor een aantal beroepen hoeft u als startende ondernemer geen gezondheidsverklaring in te vullen voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Kosteloze persoonlijke coaching & online gezondheidscheck
  Om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen en beperken, maakt u kosteloos gebruik van persoonlijke coaching en onze online gezondheidscheck.

Welke verzekeringen heeft u nodig? 

Met CompleetVerzekerd Groothandel kiest u zelf – samen met uw adviseur welke verzekeringen en diensten u opneemt. Op deze manier bent u goed voorbereid op de belangrijkste risico’s voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
groothandel-banner-groot

Preventie in groothandels

Brand kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Daarom zijn goede blusmiddelen in elke groothandel onmisbaar, denk aan schuimblussers of CO2-blussers voor elektronica. Ook is belangrijk dat deze blusmiddelen goed bereikbaar en zichtbaar zijn voor uw medewerkers en dat ze weten hoe ze deze moeten gebruiken. Daarbij helpen veiligheidspictogrammen en de training kleine blusmiddelen. Veel branden ontstaan door een gebrek in de elektrische installatie. Een SCIOS Scope 10 keuring helpt deze brand te voorkomen. Net als een SCIOS Scope 12-keuring van uw zonnepanelen. Ook aan de beveiliging van uw bestel- en vrachtauto’s is gedacht, bijvoorbeeld met de Carbolt 103 laadruimtebeveiliging. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement

Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op veiligheid. Zo regelt u met de Module Alarmsysteem, Camerabeveiliging, en Mistgenerator eenvoudig de juiste beveiliging voor uw bedrijf voor een gunstig tarief per maand. Inclusief installatie, onderhoud en service.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023