Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Pieter Burger van Prospectt in Gouda

Verzekeringen voor de groothandel

Een groothandelaar in speelgoed loopt weer andere risico’s dan een groothandelaar in kleding. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de groothandel kiest u uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.
  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw groothandel 
  • Pakketkorting tot wel 10%

Op maat advies? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee! Vul het offerteformulier in en een adviseur naar uw keuze neemt zo snel mogelijk contact met u op.
In het kort

Wat verzekert u met CompleetVerzekerd Groothandel? 

CompleetVerzekerd Groothandel is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 16 verzekeringen met specifieke voordelen voor de groothandel waaronder een verzekering voor werk-materieel en een verzekering voor beschadigde goederen. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. Deze kan oplopen tot wel 10%.

Voordelen voor de groothandel

Product recall meeverzekerd
Heeft u wel eens producten moeten terughalen om schade te voorkomen? Tot € 50.000,- is dit meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Advertentiekosten zijn ook meeverzekerd.

Productaansprakelijkheid
Importeert u producten van buiten de EU? Productaansprakelijkheid regelt u met de Aansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies over leveringsvoorwaarden
Twijfelt u over leveringsvoorwaarden en wilt u die laten toetsen? Dat kan bij de Rechtsbijstandverzekering. U krijgt daarbij ook gratis telefonisch advies, bijvoorbeeld over vergunningen of contracten.

Preventieabonnement
Preventiemaatregelen zijn belangrijk, maar kostbaar. Denk aan alarmsystemen of de keuring van uw elektrische installatie. Daarom kunt u CompleetVerzekerd Groothandel uitbreiden met ons voordelige Preventieabonnement.

 

 


Online bestellingen
Kunnen uw klanten online bij u bestellen? Dan kan een storing op de website al snel leiden tot verlies van klanten en omzet. Dit risico is verzekerd met de Bedrijfsschadev­erzekering.

Stijging waarde goederenvoorraad
Neemt de waarde van uw voorraad tijdens een verzekeringsjaar toe? Dan krijgt u maximaal 10% extra dekking bovenop het verzekerde bedrag van uw Inventaris/Goederenverzekering.

Werkmaterieelverzekering
Uw heftrucks, stapelaars en veegmachines verzekert u met de Werkmaterieel­verzekering. Schade aan spullen die uit de 'lepels' van het werkmateriaal vallen (lastdekking) is meeverzekerd tot € 5.000,-. U kunt ook schade verzekeren die het werkmaterieel veroorzaakt.

Koelschade meeverzekerd
Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw goederen bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op uw Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger bedrag kan ook!

Preventie in groothandels

Preventie in de groothandel

Brand kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen.Daarom zijn goede blusmiddelen in elke groothandel onmisbaar, denk aan schuimblussers of CO2-blussers voor elektronica. Ook is belangrijk dat deze blusmiddelen goed bereikbaar en zichtbaar zijn voor uw medewerkers en dat ze weten hoe ze deze moeten gebruiken. Daarbij helpen veiligheidspictogrammen en de training kleine blusmiddelen. Met het oog op cybercriminaliteit is het belangrijk dat u uw gegevens goed beschermt, bijvoorbeeld met Sophos beveiligingssoftware. Ook aan de beveiliging van uw bestel- en vrachtauto’s is gedacht, bijvoorbeeld met de Carbolt 103 laadruimtebeveiliging. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op preventiedienstenveiligheid. Zo regelt u met de Module Alarmsysteem, Camerabeveiliging, en Mistgenerator eenvoudig de juiste beveiliging voor uw bedrijf voor een gunstig tarief per maand. Inclusief installatie, onderhoud en service. En ook een periodieke inspectie van uw elektrische installatie om brand en stroomstoringen te voorkomen.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
  • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022