Zekerheid voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Als professional in de zakelijke dienstverlening probeert u elke dag van toegevoegde waarde te zijn voor uw klanten. U speelt in op mogelijkheden in de markt, maar u loopt ook risico’s. Er bestaat bijvoorbeeld een kans dat uw klant niet of te laat betaalt. De gevolgen kunnen dan groot zijn. 

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf toch blijft draaien? Wij geloven dat onafhankelijke adviseurs hierin een belangrijke rol spelen. Zij kennen de zakelijke dienstverlening als geen ander, adviseren u over het behalen van uw doelen en brengen uw risico’s in kaart. Zo weet u precies welke risico’s u beter kunt verzekeren en welke u liever voor eigen risico neemt.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.

Advocaat, ICT-adviseur of architect? Bekijk de belangrijkste verzekeringen voor uw beroepsgroep.

Annemarie, Christel en Andre van Optie A in Gouda
Annemarie, Christel en Andre van Optie A in Gouda
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 13.741 andere zakelijke dienstverleners.

U raakt arbeidsongeschikt

Als ondernemer bent u de spil van uw bedrijf. Wat zijn de gevolgen als u arbeidsongeschikt raakt? Mogelijk kunt u zich niet meer op dezelfde manier blijven inzetten voor uw bedrijf. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw inkomen.

Klanten betalen niet (op tijd)

Als zakelijk dienstverlener zult u werkzaamheden vaak (deels) achteraf factureren. Hierin schuilt een risico: als uw klanten u niet of laat betalen, kunt u financieel in de problemen raken.

U wordt aansprakelijk gesteld

Voor veel zakelijke dienstverleners behoort het geven van advies tot hun kerntaken. In een advies kunnen fouten sluipen. Dit kan leiden tot financiële schade waarvoor u aansprakelijk kan worden gesteld.

Uw bedrijf wordt aangevallen door cybercriminelen

Steeds meer ondernemers ervaren cybercrime. Toch zijn nog maar weinig ondernemers zich bewust van de risico's van cybercriminaliteit en hebben slechts 6% van alle ondernemers een cyberverzekering afgesloten. 

Aan de slag met uw risico's

Aan de slag met uw risico's

Een accountantskantoor is geen reclamebureau. Een schoonmaakbedrijf kent andere risico’s dan een ICT-adviseur. Wilt u advies op maat? De Goudse werkt samen met Erkend MKB-adviseurs. We geloven dat zij u het beste kunnen adviseren.

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete verzekeringsaanbod
  • Geeft onafhankelijk advies

Risico's voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de zakelijke dienstverlening kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw vakgebied.
  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%

Hoe gaan anderen om met risico's en verzekeren?

U bent vaak niet de enige die nadenkt over de risico's. Andere ondernemers buigen zich over dezelfde vraagstukken. Hier delen zij hun ervaring. Kies de situatie die bij u past en doe uw voordeel met tips van vakgenoten. 

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur