Zekerheid voor ondernemers in de persoonlijke dienstverlening 

Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening wilt u uw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Of u nu een kapperszaak runt, een reisbureau heeft of ouderen verzorgt. Dat brengt mooie uitdagingen met zich mee, maar ook risico’s. Hoe zorgt u ervoor dat u uw diensten kunt blijven leveren, wat er ook gebeurt?

Wij geloven dat onafhankelijke adviseurs hierin een belangrijke rol spelen. Zij kennen uw branche als geen ander, adviseren u over het behalen van uw doelen en brengen uw risico’s in kaart. Zo weet u precies welke risico’s u voor eigen rekening kunt nemen en welke u liever verzekert. 

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.

Bjorn en Evelyn Veldboer van Customcamp in Hengelo
Bjorn en Evelyn Veldboer van Customcamp in Hengelo
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 3.971 andere persoonlijke dienstverleners.

U raakt arbeidsongeschikt

Veel persoonlijke dienstverleners runnen een klein bedrijf. Ze hebben geen of weinig personeel in dienst. Als u arbeidsongeschikt raakt en uw bedrijf ligt stil, heeft dit gevolgen voor uw inkomen. Wie zorgt ervoor dat uw bedrijf dan toch blijft draaien?

U wordt aansprakelijk gesteld

Verkoopt u als schoonheidsspecialiste, kapper of zonnestudio misschien producten aan klanten? Het kan voorkomen dat u producten moet terughalen om schade bij uw klanten te voorkomen of beperken. Dat brengt extra kosten met zich mee.

Uw website is uit de lucht

Voor veel persoonlijke dienstverleners is de website een belangrijk communicatiemiddel. Misschien bent u zelfs geheel afhankelijk van uw website. In dat geval kan een internetstoring u klanten en omzet kosten: uw klanten kunnen bijvoorbeeld geen afspraak meer maken of geen reis meer boeken via uw website. 

Aan de slag met uw risico's?

Aan de slag met uw risico's?

De ene persoonlijk dienstverlener is de andere niet. Een nagelstylist werkt nu eenmaal anders dan een mantelzorger. Wilt u advies op maat? De Goudse werkt samen met Erkend MKB-adviseurs. We geloven dat zij u het beste advies kunnen geven.

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete verzekeringsaanbod
  • Geeft onafhankelijk advies

Risico's voor ondernemers in de persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de Persoonlijke dienstverlening kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw branche.
  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur