IXXI in Den Bosch

Zakelijke dienstverlening verzekeringen

Verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening

Als advocaat loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een kledingwinkel. En het runnen van een advocatenkantoor is toch net even anders dan het managen van een makelaarskantoor. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening biedt u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.

Dit pakket met verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie en ondernemers zelf. Ook bezochten we kantoren van accountants, advocaten en andere zakelijke dienstverleners. Op deze manier hebben we zelf ook veel geleerd over uw branche.

Voor uw eigen onderneming heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen voor de zakelijke dienstverlening u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.
Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd
 • particulier-vinkje
  Goed werkgeverschap meeverzekerd
 • particulier-vinkje
  Gratis juridisch advies

Wat is CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening?

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 13 verzekeringen waaronder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een verzekering tegen schade en diefstal (ook buiten uw bedrijf) van elektronica.Om schade zoveel mogelijk risico's te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10%. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de zakelijke dienstverlening.  

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

Voordelen voor de zakelijke dienstverlening

Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd

Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever.

Beroepsaansprakelijkheid

Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies

Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. En als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen.

Incassobijstand

Geen zorgen over niet of laat betalende klanten, met de dekking voor incassobijstand bij de Rechtsbijstandsverzekering.

Goed werkgeverschap

Ook zakenreizen en personeelsactiviteiten zijn meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Als u aansprakelijk wordt gesteld door medewerkers die een ongeval krijgen, wordt de materiële en letselschade vergoed.

Investeringen in uw gehuurde pand    

Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Preventie in de zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om data; daarom is beveiliging daarvan van groot belang. Dat kan het beste met Sophos beveiligingssoftware en een dagelijkse online back-up van uw data. En als u personeel heeft zijn een schuimblusser, een training BHV’er en rookmelders basispreventiemaatregelen. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Met de Module Alarmsysteem zorgt een expert voor het juiste alarmsysteem voor uw type onderneming en doormelding naar een alarmcentrale. Met de aanwezigheid van een AED in uw bedrijf kunt u de levens redden van medewerkers en klanten.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen zakelijke dienstverlening

Voor wie is CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening?
CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening en biedt u belangrijke zekerheid. Het verzekeringspakket is bestemd voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening met maximaal 30 medewerkers. We verzekeren geen grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening. 
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat kost CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening?

De premie voor CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat is niet verzekerd?
CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening en biedt u belangrijke zekerheid. Maar niet alles is verzekerd.

Binnen de verschillende verzekeringen kunnen bepaalde uitzonderingen voorkomen die wij niet verzekeren. In de brochure CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd. En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur