Aansprakelijkheids­verzekering bedrijven (AVB)

Jij onderneemt op jouw eigen manier. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar daarbij heb je niet altijd alles in de hand. Medewerkers en jij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en zaken. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven ben je dan goed verzekerd.

Wat is een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)?

Als ondernemer ben je aansprakelijk als jij of je medewerker schade veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Denk aan een kop koffie die je medewerker per ongeluk over de laptop van je klant laat vallen. Of aan een klant die uitglijdt op een pas gedweilde vloer in je kantoor. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor je bedrijf. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt de schade.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven wordt afgekort met ‘AVB’ en wordt ook wel ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering’ of ‘zakelijke aansprakelijkheidsverzekering’ genoemd.
In het kort

Wat verzeker je met onze Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

Wel verzekerd

  • Algemene aansprakelijkheid, Werkgeversaansprakelijkheid (goed werkgeverschap), Productenaansprakelijkheid en Milieuaansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid als gevolg van de verhuur van een deel van jouw bedrijfs­gebouw aan particulieren of bedrijven kun je aanvullend meeverzekeren
  • Keuze uit een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- of € 5.000.000,- per aanspraak, met als maximum tweemaal het verzekerd bedrag per jaar
  • Dekking in Europa

Niet verzekerd

  • Schade aan de zaken zelf die je hebt geleverd
  • Schade als gevolg van een beroepsfout is gedekt op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Geen dekking voor het terugroepen, vervangen, verbeteren of herstellen van zaken of het opnieuw uitvoeren van werkzaamheden die je heb verricht
  • Schade die is veroorzaakt met of door motorrijtuigen
  • Geen dekking voor bodem- of grondwatervervuiling
  • Beperkte dekking voor milieuschade
Wat kost een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering?

Bereken je premie binnen 1 minuut

Zoek je bedrijf

Vul hieronder je adresgegevens (postcode en huisnummer van de locatie van je onderneming) in en selecteer jouw bedrijf, daarna ontvang je een indicatie van je premie.

Vul de postcode en huisnummer van je bedrijfsadres (zoals geregistreerd bij de Kamer van Koophandel) in en selecteer je bedrijf.
Frame 416

Waarom een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk de video.

 

De voordelen

Vind een adviseur die past bij jouw manier van ondernemen 


Jij onderneemt op jouw unieke manier. Daarom vinden we het bij De Goudse belangrijk dat je een verzekering op maat krijgt. En advies krijgt over preventie die past bij jouw bedrijf. In een gesprek met een onafhankelijk adviseur komt alles aan bod. Ontdek wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf en zet de volgende stap naar zorgeloos ondernemen.  
Adviesgesprek aanvragen
Ondernemers in kantooromgeving

Veelgestelde vragen Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven (AVB)

Handige links

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024