CompleetVerzekerd Zakelijke
dienstverlening

Bij de ontwikkeling van dit pakket hebben we samengewerkt met verschillende ondernemers uit uw branche. Dat is belangrijk, want een accountant heeft natuurlijk hele andere behoeften dan een webdesigner. En een advocaat loopt tegen andere risico’s dan een architect of een organisatieadviseur. Daarom bieden we u een pakket van verzekeringen en diensten, met een breed palet van voordelen voor de zakelijke dienstverlening.

Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd   Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd
Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever.

Beroepsaansprakelijkheid   Beroepsaansprakelijkheid
Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies   Gratis juridisch advies
Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. En als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen.

Incassobijstand  Incassobijstand
Geen zorgen over niet of laat betalende klanten, met de dekking voor incassobijstand bij de Rechtsbijstandsverzekering.

Goed werkgeverschap  Goed werkgeverschap
Ook zakenreizen en personeelsactiviteiten zijn meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Als u aansprakelijk wordt gesteld door medewerkers die een ongeval krijgen, wordt de materiële en letselschade vergoed.

Investeringen in uw gehuurde pand   Investeringen in uw gehuurde pand     
Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Print deze pagina