CompleetVerzekerd Detailhandel

Geen bedrijf is hetzelfde. Zo loopt een slager natuurlijk tegen heel andere risico’s aan dan een ondernemer met een webshop. Daarom is CompleetVerzekerd Detailhandel ontwikkeld in overleg met ondernemers in uw branche. Het resultaat is een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de detailhandel.

Webwinkel Webwinkel

  • Steeds meer ondernemers hebben naast een fysieke winkel ook een webwinkel. Daarom is dit risico ook standaard meeverzekerd op onze Aansprakelijkheidsverzekering.
  • Klantverlies en omzetderving door storingen op de website zijn grote risico’s voor webwinkels. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall Product recall

  • Is het u wel eens gebeurd dat u producten moest terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.
  • Inclusief eventuele voorlichting- of advertentiekosten!

Spullen op locatie Spullen op locatie
Doet u wel eens mee aan een jaarmarkt of braderie? Ook op locatie zijn uw spullen meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Uw inventaris tot € 5.000,- en uw goederen tot € 1.000,-.

Koelschade Koelschade
Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Sluiting winkel na schade Sluiting winkel na schade

  • Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende winkelruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw winkel snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd!
  • Bij een (tijdelijke) sluiting van uw winkel na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals de kosten voor advertenties of reclameborden.

Belettering Belettering
Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering.

Print deze pagina