Zorgverzekering Basis

De Goudse biedt u een uitstekende zorgverzekering. Risicodrager van deze verzekering is N.V. VGZ Cares. U heeft dankzij onze samenwerking met VGZ ook altijd een zorgverlener dicht in de buurt (raadpleeg alle gecontracteerde zorgaanbieders). Voor de basisverzekering kunt u kiezen uit twee varianten, Ruime Keuze (natura-variant) of Eigen Keuze (restitutie-variant) en uit verschillende eigen-risicobedragen.

Natura
Bij De Goudse Zorgverzekering Ruime Keuze (natura-variant) wordt bij gecontracteerde zorgaanbieders 100% van de kosten vergoed (voor zover deze onder de dekking vallen, zie de voorwaarden). Als er geen contract is wordt 80% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed.

Restitutie
Bij De Goudse Zorgverzekering Eigen Keuze (restitutie-variant) wordt voor gecontracteerde zorgaanbieders 100% van de kosten vergoed (voor zover deze onder de dekking vallen, zie de voorwaarden). Bij een niet gecontracteerde zorgaanbieder wordt 100% van de kosten vergoed van het marktconform tarief.

Gecontracteerde Zorgaanbieder
De zorg in Nederland is goed, maar er zijn verschillen tussen zorgaanbieders. Daarom gaat de verzekeraar met hen in gesprek om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Op kwaliteit van zorg wordt verder toegelicht hoe de verzekeraar met contractering de kwaliteit van de zorg verder wil verbeteren. Wilt u weten of u zorgaanbieder gecontracteerd is? Raadpleeg dan gecontracteerde zorgaanbieders.

Opbouw premie
De risicodrager voor De Goudse Zorgverzekering is N.V. VGZ Cares. Wilt u weten hoe de premie voor de Goudse Zorg Polis is opgebouwd. Dit kunt u zien bij waar Cares de premieopbouw toelicht.

Eigen Risico
Zowel bij de Basisverzekering Natura als bij de Basisverzekering Restitutie wordt het eigen risico in mindering gebracht op de vergoeding.

Vragen over uw Goudse Zorgverzekering?
De administratie van De Goudse Zorgverzekering wordt uitgevoerd door Aevitae. Als u een zorgverzekering van De Goudse heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer (0900) 369 22 22.

Advies nodig?
Wilt u advies over De Goudse Zorgverzekeringen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Als u nog geen adviseur heeft, dan kunnen wij u laten weten welke verzekeringsadviseur bij u in de buurt de zorgverzekeringen van De Goudse aanbiedt. Stuurt u ons dan uw vraag om een adviseur voor zorg via 'Heeft u een vraag?'.

Onafhankelijke informatie
Wilt u meer weten? U vindt onafhankelijke informatie over deze verzekering op wijzeringeldzaken.nl op de pagina Verzekering (onder het kopje ‘Zorgverzekering’).

Print deze pagina