Expat Pakket Individueel

Waarom het Expat Pakket Individueel?

Het leven als expatriate, waarbij u tijdelijk in het buitenland gaat wonen en werken, is een bijzonder avontuur. Voor dat dit avontuur start, moet u heel veel regelen. Er ontstaan bijvoorbeeld ook nieuwe risico's. Het is belangrijk om die goed af te dekken. Het Expat Pakket Individueel biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Het complete pakket bestaat uit negen verzekeringen. U leest er meer over onder ‘Wat is verzekerd?’

Welke verzekeringen u opneemt in uw pakket bepaalt u helemaal zelf. U verzekert dus alleen wat u en uw gezin echt nodig hebben. Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen om de juiste keuzes te maken.

Expat in the Netherlands

De Goudse has an expat package for foreigners who come to live and work in The Netherlands. This product is called Expat Policy for Foreign Professionals in The Netherlands.

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Meest complete pakket voor expats
 • particulier-vinkje
  Op maat samen te stellen
 • particulier-vinkje
  Ruime dekkingen

Voor wie is het Expat Pakket Individueel?

 • alleenstaand
  Zelfstandige expats
 • partner
  Werkgevers met expat(s)

Wat is verzekerd bij het Expat Pakket Individueel?

U bepaalt zelf welke van de onderstaande negen verzekeringen u in uw pakket opneemt.

Ik wil een offerte aanvragen

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

U stelt uw Expat Pakket Individueel samen in overleg met uw verzekeringsadviseur. Samen bepaalt u wat u wilt verzekeren. En wat niet, bijvoorbeeld omdat het risico klein is of er al een andere oplossing is geregeld.

Het Expat Pakket Individueel biedt u belangrijke zekerheid. Maar soms zijn er uitzonderingen die wij niet verzekeren. Schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking. Het kan ook zijn dat wij bepaalde risico’s in een aantal landen niet, of maar beperkt verzekeren. U leest er meer over in het premie- en dekkingsoverzicht en in de polisvoorwaarden.
Ik wil een offerte aanvragen
Wat kost het?

Wat kost het Expat Pakket Individueel?

U betaalt één scherpe premie voor uw Expat Pakket Individueel. De hoogte daarvan hangt af van de verzekeringen die u kiest. En van de gekozen dekkingen (Standaard, Optimaal of Excellent). Ook maakt het uit in welke regio u gaat wonen en werken.

Uw verzekeringsadviseur maakt voor u graag een vrijblijvende berekening.

Ik wil een offerte aanvragen

Wat zijn de voorwaarden?

Uitbraak Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken in China in de stad Wuhan. Inmiddels is het virus ook in andere landen aangetroffen. Het verspreidt zich van mens tot mens en via de lucht. 

Wij adviseren u om altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij u het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (tel. +31 247 247 247) op te volgen.

Meer informatie over het Coronavirus

Meer informatie over het Coronavirus vindt u op de site van het RIVM.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus

Veelgestelde vragen