Privé Pakket Online

Het Privé Pakket Online is een verzekeringspakket dat u samen met uw adviseur samenstelt, zodat het helemaal bij u past. Het biedt keuze uit 10 verschillende verzekeringen, voor al die risico’s waarmee u en uw eventuele gezin in het dagelijkse leven te maken hebben. U profiteert van belangrijke voordelen. Zo krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 10%. En bij twee of meer basisverzekeringen krijgt u gratis een extra verzekering. Die biedt uw nabestaanden een uitkering van € 5.000,- als u door een ongeval overlijdt. Bent u ondernemer? Dan kunt u ook uw arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten in dit pakket.

Belangrijkste voordelen

  • Alle verzekeringen overzichtelijk op één polis
  • Pakketkorting tot 10%
  • Gratis ongevallendekking van € 5.000,-

Wat is verzekerd?

U bepaalt in overleg met uw adviseur welke verzekeringen u in uw pakket opneemt. Als u hiernaast klikt op ‘Wat is het Privé Pakket Online’ en daarna klikt op een verzekering leest u wat er verzekerd is.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Het Privé Pakket Online biedt u belangrijke zekerheid. Maar niet alles is verzekerd. Zo heeft u geen dekking als het gaat om een conflict dat u al kon verwachten voordat u de verzekering afsloot. En voor alle verzekeringen geldt dat er geen dekking is voor schade die u opzettelijk veroorzaakt.
Wilt u precies weten wat wel en niet verzekerd is? Lees dan de polisvoorwaarden.
Wat kost het?

Wat kost het?

De premie voor uw Privé Pakket Online is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Pakketkorting


Als u binnen uw Privé Pakket Online meerdere verzekeringen combineert, krijgt u aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting. Tot wel 10%. Als u meerdere verzekeringen heeft van dezelfde soort, tellen ze allemaal mee.
Aantal verzekeringen Pakketkorting
2 verzekeringen 2%
3 verzekeringen 4%
4 verzekeringen 6%
5 verzekeringen 8%
6 of meer verzekeringen 10%

Bijzonderheden

  • Aanvullende verzekeringen, zoals Ongevallen In-/Opzittenden of Rechtsbijstand Motorrijtuigen, tellen niet mee bij het bepalen van de hoogte van de korting.
  • Het uiteindelijke kortingspercentage geldt voor alle dekkingen, met uitzondering van de Ondernemers-AOV. De korting geldt ook voor de aanvullende verzekeringen.

Geen termijntoeslag


U kunt de premie per jaar betalen, maar ook per maand, kwartaal of halfjaar. Wij rekenen hiervoor geen toeslag.
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, levert uw onafhankelijke adviseur die graag.