Doorlopende Reisverzekering

Of u nu een paar weken de zon opzoekt, met het vliegtuig een weekendje naar Rome gaat of drie maanden door Zuid-Amerika trekt, met de Doorlopende Reisverzekering van De Goudse gaat u goed verzekerd op reis. Deze verzekering is er voor mensen die meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Gaat u niet zo vaak op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering waarschijnlijk voordeliger.

Belangrijkste voordelen

  • Thuiswonende kinderen meeverzekeren
  • Ook bij vrijwilligerswerk
  • Reizen tot 120 dagen gedekt
  • Inclusief rechtsbijstand en automobilistenhulp

Bekijk de Reis App

Wat is de Doorlopende Reisverzekering?

Met de Doorlopende Reisverzekering kunt u altijd onbezorgd uw koffers pakken, want u weet dat u goed verzekerd bent. In ieder geval voor medische en buitengewone kosten, ongevallen, rechtsbijstand en automobilistenhulp. U kunt daarnaast bagage en annuleringskosten meeverzekeren. U bent ook verzekerd tijdens een geboekt verblijf in Nederland.

U kunt de verzekering afsluiten voor het hele gezin. Ook als de kinderen volwassen zijn, kunnen zij meeverzekerd blijven. Zij moeten dan wel inwonend zijn of voor een voltijdstudie op kamers wonen of in een verpleeginrichting wonen.
Wat is verzekerd?

Wat is verzekerd?

U heeft ruime dekking als u tijdens uw vakantie onverwacht iets overkomt. U kunt kiezen voor Europa- of Werelddekking. Onder Europa vallen ook de landen die grenzen aan de Middellandse Zee (zoals Turkije, Israël, Egypte, Marokko en Tunesië). De volgende vaste onderdelen zitten altijd in uw verzekering.
Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

U kunt uw verzekering uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

De Doorlopende Reisverzekering heeft een ruime dekking. Maar wij vergoeden niet alles. U moet zelf goed op uw bezittingen passen. Als u niet zorgvuldig bent geweest en daardoor schade hebt door diefstal of verlies, dan vergoeden wij dat niet. U kunt zelf veel doen om vervelende situaties te voorkomen. Draag bijvoorbeeld geld, pasjes en reisdocumenten op 'bedekte' wijze bij u in een borst- of buiktasje en houd zo veel mogelijk lichamelijk contact met camera’s en tassen. En laat uw waardevolle spullen, geld en belangrijke documenten niet onbeheerd achter, maar maak gebruik van kluisjes wanneer deze aanwezig zijn.

Wij vergoeden ook niet als de schade verband houdt met het gebruik van alcohol of drugs of deelname aan een vechtpartij. Of als de schade ontstaat tijdens een zakelijke reis. In de polisvoorwaarden kunt u lezen wat wij wel en niet vergoeden.
Wat kost het?

Wat kost het?

Hieronder ziet u de premie per onderdeel per jaar. De premie is exclusief assurantiebelasting.

Wij bieden u een uitstekende verzekering tegen een prima premie. U profiteert van een extra scherpe premie als u meerdere verzekeringen combineert in het Privé Pakket Online; de korting kan oplopen tot 10%. Uw adviseur maakt graag een berekening voor u.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Hieronder vindt u onze meest actuele voorwaarden. Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, levert uw onafhankelijke adviseur die graag.

Algemene Voorwaarden Privé Pakket Online
Aanvullende Voorwaarden Doorlopende Reis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de problemen op Schiphol