Wat bieden wij je?

Een baan die echt bij je past
Je werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Het is dus vanzelfsprekend dat je er hoge eisen aan stelt. Wij vinden het belangrijk dat er in ons bedrijf een goede werksfeer is en dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We bieden je een uitstekende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Prima loopbaan
Afhankelijk van jouw kwaliteiten en interesse, kun je (binnen de gestelde randvoorwaarden) je functie en werkinhoud vormgeven. Wij denken graag met je mee over jouw mogelijkheden en toekomstperspectieven. Wij investeren dan ook graag in je ontwikkeling in je vakgebied en in je persoonlijke ontwikkeling.

Goede arbeidsvoorwaarden
Voor medewerkers van De Goudse geldt de CAO van het Verzekeringsbedrijf. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand. Je kunt ook gebruikmaken van een aanvullingsregeling voor je pensioenopbouw. Verder gelden er kortingen als je verzekeringsproducten en/of je hypotheek bij De Goudse afsluit. Voor je verdere ontwikkeling kun je een beroep doen op goede studiekostenregelingen. De Goudse hecht grote waarde aan de gezondheid van haar medewerkers en daarom kun je kosteloos sporten in de eigen fitnessruimte van De Goudse.

Print deze pagina