Pieter Burger van Prospectt uit Gouda op vakbeurs ShowUp

Groothandel verzekeringen 

Verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Groothandel

Een groothandel runnen is weer heel wat anders dan het managen van een hotel. En een groothandelaar in speelgoed loopt weer andere risico’s dan een groothandelaar in kleding. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! CompleetVerzekerd Groothandel biedt u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de groothandel.

Dit pakket met verzekeringen voor de groothandel maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie, groothandelaren en leveranciers. Ook bezochten we verschillende groothandelbedrijven waardoor we zelf ook veel geleerd hebben over het runnen van een groothandel.

Voor uw eigen groothandel heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.
Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Product recall tot € 50.000,- meeverzekerd
 • particulier-vinkje
  Met Cyberrisk kunt u cybercrime voorkomen of beperken
 • particulier-vinkje
  Dekking stijgt mee met waarde goederen

Wat is CompleetVerzekerd Groothandel?

CompleetVerzekerd Groothandel is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 16 verzekeringen waaronder bijvoorbeeld een verzekering voor werkmaterieel en een verzekering tegen schade aan uw goederen. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10%. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de groothandel. 

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

Voordelen voor de groothandel

Product recall meeverzekerd

Heeft u wel eens producten moeten terughalen om schade te voorkomen? Tot € 50.000,- is dit meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Advertentiekosten zijn ook meeverzekerd.

Productaansprakelijkheid

Importeert u producten van buiten de EU? Productaansprakelijkheid regelt u met de Aansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies over leveringsvoorwaarden

Twijfelt u over leveringsvoorwaarden en wilt u die laten toetsen? Dat kan bij de Rechtsbijstandverzekering. U krijgt daarbij ook gratis telefonisch advies, bijvoorbeeld over vergunningen of contracten.

Preventieabonnement

Preventiemaatregelen zijn belangrijk, maar kostbaar. Denk aan alarmsystemen of de keuring van uw elektrische installatie. Daarom kunt u CompleetVerzekerd Groothandel uitbreiden met ons voordelige Preventieabonnement.


Online bestellingen

Kunnen uw klanten online bij u bestellen? Dan kan een storing op de website al snel leiden tot verlies van klanten en omzet. Dit risico is verzekerd met de Bedrijfsschadeverzekering.

Stijging waarde goederenvoorraad

Neemt de waarde van uw voorraad tijdens een verzekeringsjaar toe? Dan krijgt u maximaal 10% extra dekking bovenop het verzekerde bedrag van uw Inventaris/Goederenverzekering.

Werkmaterieelverzekering

Uw heftrucks, stapelaars en veegmachines verzekert u met de Werkmaterieelverzekering Schade aan spullen die uit de 'lepels' van het werkmateriaal vallen (lastdekking) is meeverzekerd tot € 5.000,-. U kunt ook schade verzekeren die het werkmaterieel veroorzaakt. 

Koelschade meeverzekerd

Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw goederen bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op uw Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger bedrag kan ook!

Preventie in groothandels

Brand kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen.Daarom zijn goede blusmiddelen in elke groothandel onmisbaar, denk aan schuimblussers of CO2-blussers voor elektronica. Ook is belangrijk dat deze blusmiddelen goed bereikbaar en zichtbaar zijn voor uw medewerkers en dat ze weten hoe ze deze moeten gebruiken. Daarbij helpen veiligheidspictogrammen en de training kleine blusmiddelen. Met het oog op cybercriminaliteit is het belangrijk dat u uw gegevens goed beschermt, bijvoorbeeld met Sophos beveiligingssoftware. Ook aan de beveiliging van uw bestel- en vrachtauto’s is gedacht, bijvoorbeeld met de Carbolt 103 laadruimtebeveiliging. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op preventiedienstenveiligheid. Zo regelt u met de Module Alarmsysteem, Camerabeveiliging, en Mistgenerator eenvoudig de juiste beveiliging voor uw bedrijf voor een gunstig tarief per maand. Inclusief installatie, onderhoud en service. En ook een periodieke inspectie van uw elektrische installatie om brand en stroomstoringen te voorkomen.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Voor wie is CompleetVerzekerd Groothandel?
Het verzekeringspakket is bestemd voor groothandels in het MKB die handelen in bepaalde goederen zoals elektronica, consumentenartikelen, bouwmaterialen, machines en gereedschappen, papier en verpakkingen, textiel en kleding en houdbare levensmiddelen. We verzekeren geen groothandels die handelen in versproducten zoals groenten, fruit en bloemen.
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat kost CompleetVerzekerd Groothandel?

De premie voor CompleetVerzekerd Groothandel is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat is niet verzekerd?
Het verzekeringspakket is bestemd voor groothandels in het MKB die handelen in bepaalde goederen zoals elektronica, consumentenartikelen, bouwmaterialen, machines en gereedschappen, papier en verpakkingen, textiel en kleding en houdbare levensmiddelen. We verzekeren geen groothandels die handelen in versproducten zoals groenten, fruit en bloemen.

Binnen de verschillende verzekeringen kunnen bepaalde uitzonderingen voorkomen die wij niet verzekeren. In de brochure CompleetVerzekerd Groothandel leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd.

En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur