Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Verzekeringen voor de detailhandel

Verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Detailhandel

Een speelgoedwinkel runnen is toch net even wat anders dan een winkel in computers beheren. En een slager loopt hele andere risico’s dan een ondernemer met een webshop. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! CompleetVerzekerd Detailhandel biedt u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de detailhandel.

Dit pakket met verzekeringen voor de detailhandel maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie, winkeliers en leveranciers. Ook bezochten we winkels en eigenaren van webshops. Op deze manier hebben we zelf ook veel geleerd over het runnen van een winkel.

Voor uw eigen winkel heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen voor de detailhandel u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.
Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Uw nevenactiviteiten zijn ook meeverzekerd
 • particulier-vinkje
  Product recall is meeverzekerd tot € 25.000,-
 • particulier-vinkje
  Dekking voor klantverlies en omzetderving door storing op de website

Wat is CompleetVerzekerd Detailhandel?

CompleetVerzekerd Detailhandel is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 15 verzekeringen waaronder bijvoorbeeld een aansprakelijkheid- of glasverzekering. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u bovendien kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10%. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de detailhandel. 

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

Voordelen voor uw winkel

Webwinkel

 • Steeds meer ondernemers hebben naast een fysieke winkel ook een webwinkel. Daarom is dit risico ook standaard meeverzekerd op onze Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Klantverlies en omzetderving door storingen op de website zijn grote risico’s voor webwinkels. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall

 • Is het u wel eens gebeurd dat u producten moest terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal
  € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.
 • Inclusief eventuele voorlichting- of advertentiekosten!

Spullen op locatie

Doet u wel eens mee aan een jaarmarkt of braderie? Ook op locatie zijn uw spullen meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Uw inventaris tot € 5.000,- en uw goederen tot € 1.000,-.

Koelschade

Valt uw koelinstallatie langere tijd uit? Dan kunnen uw producten bederven. Dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Sluiting winkel na schade

 • Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende winkelruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw winkel snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd!
 • Bij een (tijdelijke) sluiting van uw winkel na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals de kosten voor advertenties of reclameborden.

Belettering

Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering.

Preventie in de detailhandel

Van alle risico’s die u als ondernemer kunt lopen, heeft brand de meeste impact. Meer dan 25% van de branden in de detailhandel heeft een elektrische oorzaak. Check daarom regelmatig apparatuur als koelingen, vriezers, afbakovens, maar ook verlichting, koffiezetapparaten en kassa’s en de bijbehorende snoeren en stekkerverdeeldozen. Een schuimblusser en een rookalarm kunnen een beginnende brand tegengaan. Ook cybercrime wordt een steeds groter risico. Met een Quick Vulnerability Scan krijgt u een beeld van hoe veilig uw website is. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
In de detailhandel is de kans op inbraak en diefstal aanzienlijk. Verzekeraars stellen daarom een alarmsysteem als voorwaarde voor een verzekering en bij diefstalgevoelige producten vaak ook nog een mistgenerator. Voor een ondernemer zijn dit kostbare investeringen. Daarom hebben wij het Preventieabonnement ontwikkeld, een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo regelt u eenvoudig een Alarmsysteem, Mistgenerator en Camerabeveiliging tegen een gunstig tarief per maand of kwartaal. Inclusief installatie, onderhoud en service. En de Cash Ophaalservice maakt het mogelijk om veilig met cash geld te werken.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Voor wie is CompleetVerzekerd Detailhandel?
Het verzekeringspakket is bestemd voor bedrijven in de detailhandel met maximaal 30 medewerkers, ook webwinkels. We verzekeren geen grote warenhuizen of grote supermarkten. 
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat kost CompleetVerzekerd Detailhandel?

De premie voor CompleetVerzekerd Detailhandel is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort winkel dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat is niet verzekerd?
CompleetVerzekerd Detailhandel is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de detailhandel en biedt u een uitgebreide dekking. Maar niet alles is verzekerd. We verzekeren geen grote warenhuizen of grote supermarkten. Binnen de verschillende verzekeringen kunnen bepaalde uitzonderingen voorkomen die wij niet verzekeren. In de brochure CompleetVerzekerd Detailhandel leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd. En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur