Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Persoonlijke dienstverlening verzekeringen

Verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening

Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een bouwbedrijf of groothandel. Daarnaast is een kapperszaak runnen niet te vergelijken met het managen van een reisbureau. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan!

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening biedt u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche. Dit pakket met verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie, ondernemers en hun leveranciers. Ook bezochten we verschillende bedrijven en eigenaren van webshops. Op deze manier hebben we zelf ook veel geleerd over het runnen van een eigen onderneming in de persoonlijke dienstverlening.

Voor uw eigen zaak heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen voor de persoonlijke dienstverlening u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.
Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Klantverlies en omzetderving door storing op de website is meeverzekerd
 • particulier-vinkje
  Uitgebreide dekking voor opzicht
 • particulier-vinkje
  Investeringen gehuurde pand meeverzekerd tot € 10.000,-

Wat is CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening?

 CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening is geen standaard pakket, maar een pakket dat u zelf samenstelt. U kunt kiezen uit 15 verzekeringen waaronder een verzekering tegen schade aan uw winkelruiten en een bedrijfsschadeverzekering voor als uw website tijdelijk niet bereikbaar is. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u daarnaast kiezen voor een preventieabonnement. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. En die korting kan oplopen tot wel 10%. Bovendien profiteert u van specifieke voordelen voor de Persoonlijke dienstverlening. 

Uitstekende schadeafwikkeling

De Goudse zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van uw schades. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Klanten geven ons gemiddeld een 8.

 

Voordelen voor de persoonlijke dienstverlening

Storing op website

Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall

Heeft u wel eens producten, die u als nevenactiviteit verkoopt, moeten terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten!

Investeringen in uw gehuurde pand

Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht (zoals een spiegelwand, pantry of houten vloer)? Dan zijn die meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.

Uitgebreide dekking voor opzicht

Een meubelstoffeerderij of een reparatiebedrijf in kleding of computers bewerkt of verricht werkzaamheden aan spullen van klanten. Schade aan deze spullen is standaard verzekerd tot
€ 50.000,- op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Belettering

Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk.

Sluiting bedrijf na schade

Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

Gratis juridisch advies

Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering.
Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het SRK bellen.

Preventie in de persoonlijke dienstverlening

Om een veilige omgeving te creëren voor uw medewerkers én uw klanten zijn goede schuimblussers onmisbaar. Ook is het belangrijk dat ze goed ze zichtbaar zijn. Daar kunt u pictogrammen voor gebruiken. Mocht er iets gebeuren met uw medewerkers of klanten, dan is het fijn om de juiste bedrijfsverbanddoos binnen handbereik te hebben. Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Preventieabonnement
Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Maar het is vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom hebben we het Preventieabonnement ontwikkeld: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo regelt u de beveiliging van uw bedrijf met de Module Alarmsysteem en Camerabeveiliging, zorgt de Cash ophaalservice ervoor dat u veilig met cash geld kunt werken en kunt u met de Module AED de levens van medewerkers en klanten redden.

Voordelen:

 • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar.
 • Aantrekkelijk tarief & gespreide kosten.
 • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u.

Veelgestelde vragen

Voor wie is CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening?
CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in de persoonlijke dienstverlening en biedt u een uitgebreide dekking. Het pakket is bestemd voor bedrijven tot 30 medewerkers die persoonlijke diensten verlenen aan consumenten, zoals kappers, schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, zonnestudio’s, trimsalons voor honden, reparatiebedrijven in kleding, computers of muziekinstrumenten, stoffeerderijen, schoenmakers, reisbureaus, boekings- en bespreekbureaus en bedrijven in de uitvaartverzorging. We verzekeren geen persoonlijke dienstverleners met meer dan 30 medewerkers. 
Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag bij uw adviseur na welke verzekeringen u los kunt afsluiten en welke niet.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat kost CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening?

De premie voor CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening is afhankelijk van de verzekeringen en de dekkingen die u kiest. De premie voor een verzekering wordt vaak bepaald door verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet en het soort bedrijf dat u heeft. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan voor u een offerte op maat maken.

Maak een afspraak met een adviseur

Wat is niet verzekerd?
We verzekeren geen persoonlijke dienstverleners met meer dan 30 medewerkers. Binnen de verschillende verzekeringen komen bepaalde uitzonderingen voor die wij niet verzekeren. In de brochure CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening leest u per verzekering wat wel en niet is verzekerd. En schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk ook buiten de dekking.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur