Erkend MKB-adviseur

Zo’n onafhankelijke adviseur brengt alle risico’s in kaart waar je als ondernemer mee te maken heeft. En adviseert je over de manier waarop je hiermee kunt omgaan. Bijvoorbeeld met doeltreffende preventie en een gunstige verzekering.

Waarom een Erkend MKB-adviseur?

Je werkt dagelijks aan het succes van je bedrijf. Je toekomst heb je voor een groot deel zelf in de hand. Maar je kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt je daarbij. Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst je op dingen waar je zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar je bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met jou na hoe je het beste met je risico’s kunt omgaan. Zodat je zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van je bedrijf niet in gevaar komt.

Belangrijkste voordelen

  • Compleet beeld van al je risico’s
  • Professionele rapportage
  • Geheel onafhankelijk advies

Risicomanagement

Risicomanagement is belangrijk voor iedere ondernemer. Of je nu zzp’er bent of dertig werknemers hebt. Want je hebt altijd met risico’s te maken en het is zinvol om daar geregeld bij stil te staan. En zo nodig adequate maatregelen te nemen.

Het Preventieabonnement

Met doeltreffende preventie kun je veel problemen voorkomen. Zodat je bedrijf lekker door kan draaien. De professionals van het Preventieabonnement regelen het graag voor je. Tegen een gunstig tarief!