Erkend MKB-adviseur

Waarom een Erkend MKB-adviseur?

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt u daarbij. Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op dingen waar u zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zodat u zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van uw bedrijf niet in gevaar komt. 

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Compleet beeld van al uw risico’s
  • particulier-vinkje
    Professionele rapportage
  • particulier-vinkje
    Geheel onafhankelijk advies

Wat doet een Erkend MKB-adviseur?

Zo’n onafhankelijke adviseur brengt alle risico’s in kaart waar u als ondernemer mee te maken heeft. En adviseert u over de manier waarop u hiermee kunt omgaan. Bijvoorbeeld met doeltreffende preventie en een gunstige verzekering.

Risicomanagement

Risicomanagement is belangrijk voor iedere ondernemer. Of u nu zzp’er bent of dertig werknemers heeft. Want u heeft altijd met risico’s te maken en het is zinvol om daar geregeld bij stil te staan. En zo nodig adequate maatregelen te nemen. 

Het Preventieabonnement

Met doeltreffende preventie kunt u veel problemen voorkomen. Zodat uw bedrijf lekker door kan draaien.
De professionals van het Preventieabonnement regelen het graag voor u. Tegen een gunstig tarief!