Wat is ISIS?

ISIS (International Student Insurance Services) is in 1952 opgericht voor studenten die het avontuur zoeken. Ga je lange tijd op reis voor bijvoorbeeld studie, stage, vrijwilligerswerk, een wereldreis of om als au pair te werken? Dan heeft ISIS een passende verzekering. ISIS is er ook voor buitenlanders die voor langere tijd naar Nederland komen.

Special ISIS-verzekering

De Special ISIS-verzekering is dé verzekering als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld omdat je gaat backpacken, au pair wordt, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat studeren of stage gaat lopen. Je kunt de verzekering afsluiten tot je 65ste.

ISIS Au Pair verzekering

Ontvang je als gastgezin in Nederland een buitenlandse au pair? Dan kan die au pair natuurlijk ziek worden, een ongeval krijgen of moeten worden gerepatrieerd. De ISIS Au Pair verzekering is speciaal ontwikkeld om de au pair te verzekeren tijdens het verblijf in Nederland.

ISIS Incoming verzekering

Woon je in Nederland en krijg je regelmatig familie, vrienden of andere gasten uit het buitenland op bezoek? Dan kun je voor hen de ISIS Incoming verzekering afsluiten. Je gasten zijn dan goed verzekerd tijdens hun verblijf in Nederland. De maximale leeftijd is 45 jaar.

ISIS Continu verzekering

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie naar het buitenland? Dan is de ISIS Continu, een doorlopende reisverzekering, al gauw een stuk voordeliger en gemakkelijker dan losse verzekeringen. Je kunt de verzekering afsluiten tot je 65ste.

ISIS Doorlopende Annuleringsverzekering

Ga je regelmatig op reis? Sluit dan naast een doorlopende reisverzekering ook een ISIS Doorlopende Annuleringsverzekering af. Want als je reis onverwacht geannuleerd moet worden, of je reis moet worden afgebroken, heb je recht op een uitkering.

ISIS Annuleringsverzekering

Ga je op reis naar het buitenland? Sluit dan de ISIS Annuleringsverzekering. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor je je reis moet uitstellen, of in het ergste geval moet annuleren. Er is de eerste 45 dagen van je reis ook dekking als je je reis voortijdig moet afbreken.