De mogelijkheden en voordelen

De Special ISIS-verzekering is dé verzekering als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld omdat je gaat backpacken, au pair wordt, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat studeren of stage gaat lopen. Je kunt de verzekering afsluiten tot je 65ste jaar.
 • De minimale looptijd is 1 maand en de maximum looptijd maar liefst 4 jaar.
 • Wintersport en avontuurlijke sporten zijn altijd inbegrepen.
 • Er is uitgebreide dekking voor bagage, buitengewone kosten, ongevallen en particuliere aansprakelijkheid.
 • Geneeskundige kosten kun je optioneel meeverzekeren. Als je je zorgverzekering in Nederland aanhoudt, dan ben je met de optie 'Extra' aanvullend verzekerd bovenop de basisverzekering tot de kostprijs. Zet je je zorgverzekering in Nederland stop, dan ben je met de optie 'All-in' verzekerd voor medische kosten tot de kostprijs. De optie ‘All-in’ biedt alleen dekking zolang de verzekerde jonger is dan 55 jaar.
 • Je betaalt voor de regio waar je heen gaat, dus Europa, Wereld exclusief de VS of Wereld inclusief de VS.  Soms volstaat als verzekerde regio Wereld exclusief de VS terwijl je toch tijdens je reis in de VS komt. Namelijk in de volgende gevallen:
  - Tijdens een stopover (maximaal 2 dagen).
  - Tijdens toeristische reizen/backpacken. Je hebt dan maximaal 14 dagen dekking voor een verblijf in de VS. Duurt je totale reis minimaal 6 maanden? Dan heb je maximaal 90 dagen dekking gedurende de totale verzekerde periode inclusief verlengingen.
  In alle andere gevallen, bijvoorbeeld als je voor je studie naar de VS gaat, moet je Wereld inclusief de VS hebben. Er is dan alleen dekking zolang de verzekerde jonger is dan 45 jaar.
 • Bij de Superdekking heb je géén eigen risico voor medische kosten.
 • Met Geneeskundige kosten ben je ook bij bezoeken aan Nederland verzekerd voor medische kosten.
 • Rechtsbijstand is standaard meeverzekerd bij de Super-dekking.

Alarmcentrale

De Alarmcentrale is er voor noodgevallen, en niet voor een bezoekje aan de dokter. Je kunt ze bijvoorbeeld bellen bij een ziekenhuisopname, een ongeval, terugkeer op medische indicatie of als je om andere redenen ineens terug moet naar Nederland. Je neemt dan, indien mogelijk, voordat je kosten gaat maken contact op met onze alarmcentrale. Het telefoonnummer is +31 182 544 555.
Heb je een rekening in verband met een doktersbezoek of een kleine behandeling? Dan moet je die eerst zelf betalen. Daarna dien je een claim bij ons in. Als het onder je dekking valt vergoeden we de claim binnen 5 werkdagen. Is het een hoog bedrag wat je niet zelf kunt voorschieten, in elk geval meer dan € 300,-? Dan kan de alarmcentrale het soms rechtstreeks betalen aan de zorgverlener betalen.
Reis je in de Verenigde Staten en moet je naar de dokter of naar het ziekenhuis? Neem dan altijd vooraf contact op met: ISIS Assistance/GMMI. Het telefoonnummer is +1 800 694 9832 (gratis binnen de VS).

Afsluiten

Wil je meer informatie over deze verzekering of wil je deze afsluiten? Klik dan op de lijst van alle verzekeringsadviseurs die ISIS verkopen en die je kunnen adviseren. Of kijk op de site wijzeringeldzaken.nl.