Moving Intelligence Klasse 4 of 5 Mi50-MiBlock

Wat is het Klasse 4 of 5 Mi50/MiBlock?

Wat is het Klasse 4 of 5 Mi50/MiBlock?

Dit systeem is het meest hoogwaardige Kiwa-SCM-gecertificeerde voertuigvolgsysteem en voldoet aan de eisen die verzekeraars en leasemaatschappijen stellen aan voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of die diefstalgevoelig zijn. Het is uitgevoerd met jamming-detectie en een koppeling naar een meldkamer. Een voertuigvolgsysteem voorzien van jamming-detectie schakelt, wanneer er jamming (stoorsignaal) wordt waargenomen, automatisch een blokkeerconditie in. Deze blokkering voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden.

Het systeem kan niet alleen worden gebruikt voor beveiliging maar ook voor fiscale rittenadministratie met de bijbehorende Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS). Bovendien kunt u er uw voertuigen live mee volgen. Het is geschikt voor alle soorten voertuigen.

Voordelen


  • U krijgt een volwaardig Kiwa-SCM klasse 4 of 5 voertuigvolgsysteem.
  • Inclusief een officieel Kiwa-SCM-certificaat.
  • U heeft wereldwijde dekking, met wereldwijd eenduidige tarieven (geen roamingkosten).
  • U regelt de toegang en bediening met een speciale app.
  • Ook te gebruiken voor rittenadministratie met bijbehorend Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).
  • U betaalt geen registratie- en/of aansluitkosten.
Vraag aan
Moving-Intelligence-voertuigvolgsteem

Prijs

Mi50/MiBlock Kiwa-SCM klasse 4 of 5

Normale prijs

vanaf € 1029,-

De Goudse prijs

vanaf € 849,-
Abonnementstarief (t.b.v. positiebepaling en diefstalopvolging) € 21,95 per maand.

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering, of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting. Let op! Voor Kiwa-SCM-certificering van het Mi50/MiBlock Voertuigvolgsysteem moet een voertuig beschikken over Kiwa-SCM-gecertificeerde basisbeveiliging (klasse 1 en/of klasse 3). Kiwa-SCM-gecertificeerde installatie (Mi50/MiBlock) moet plaatsvinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

Vraag aan

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2