Zekerheid voor uw groothandel

Als groothandelaar opereert u vaak als spin in het web voor leveranciers en verkopers in uw branche. U wilt dan ook altijd voorkomen dat uw groothandel stil komt te liggen. Wat er ook gebeurt. Ook als een van uw producten onveilig blijkt te zijn en u dit moet terughalen. Of als een storing op uw website leidt tot verlies van afnemers en omzet. 

Hoe kunt u het beste inspelen op de risico’s die u als groothandel loopt? Wij geloven in de kracht van onafhankelijke adviseurs. Zij kennen de meest voorkomende risico’s in uw branche en kunnen u adviseren over het behalen van uw doelen. Zo weet u precies welke risico's u voor eigen rekening kunt nemen en welke u liever wilt verzekeren.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.

 

Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my Chocolate in Amsterdam
Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my Chocolate in Amsterdam
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 3.967 andere groothandelaren.

Uw product is onveilig of heeft gebreken

U moet er niet aan denken dat een van uw producten onveilig blijkt te zijn. Toch kan het ook u gebeuren. U kunt dan geen enkel risico lopen en moet alle producten terughalen. En dat is een dure grap. 

Aanrijding met een heftruck

Wist u dat er jaarlijks zo’n 1700 ongelukken met heftrucks voorkomen? De kans dat zo’n ongeluk in uw magazijn voorkomt is dus best realistisch. Uw spullen kunnen op deze manier beschadigen en in het ergste geval loopt een van uw medewerkers letsel op. 

Uw klanten betalen niet (op tijd)

Als uw klanten niet (op tijd) betalen, kunt u financieel behoorlijk in de problemen komen. Helaas komt dit vaak voor binnen de groothandel. Een groot deel van de groothandels gaat hierdoor zelfs failliet. 

Uw voorraadsysteem wordt gehackt

U heeft uw bedrijfspand ongetwijfeld goed beveiligd met een goed slot en alarmsysteem, maar hoe veilig is uw online omgeving? Cybercriminelen kunnen kritieke bedrijfs- en persoonsgegevens gijzelen of valse orders plaatsen.

Risico's voor uw bedrijf afdekken?

Risico's voor uw bedrijf afdekken?

Geen groothandel is hetzelfde. Zo loopt een groothandel in speelgoedartikelen andere risico’s dan een groothandel in elektronica. Daarom werkt De Goudse samen met Erkend MKB-adviseurs. Zij geven u op maat advies.

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete aanbod aan verzekeringen en preventiemaatregelen
  • Geeft onafhankelijk advies
groothandel-verzekeringen

CompleetVerzekerd Groothandel

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de groothandel kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw vakgebied.

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur