Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Geldverzekering

Waarom de Geldverzekering?

Heeft u als ondernemer te maken met contant geld? Dan biedt de Geldverzekering van De Goudse u belangrijke zekerheid. Niet alleen uw geld is verzekerd maar ook uw waardepapieren en elektronisch geld. Schade door het in ontvangst nemen van vals geld is standaard meeverzekerd. Er is ook dekking tijdens het vervoer van geld en u kunt aanvullend een Ongevallendekking verzekeren.

U kunt de Geldverzekering afsluiten als aanvulling op uw Inventaris/Goederenverzekering van De Goudse.

Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Geld, waardepapieren én elektronisch geld
 • particulier-vinkje
  Ook dekking tijdens vervoer
 • particulier-vinkje
  Vals geld meeverzekerd

Bekijk deze verzekering ook voor

Voor wie is de Geldverzekering?

 • ondernemers
  Ondernemers
 • inboedel
  Met een Inventaris/Goederenverzekering
 • euro
  Die met contant geld werken

Wat is verzekerd bij de Geldverzekering?

De Geldverzekering biedt dekking in uw bedrijfsgebouw en woning, in de nachtkluis van banken en tijdens vervoer naar de bank. U heeft dekking voor geld, geldswaardige papieren en elektronisch geld. Ook bent u verzekerd voor het verlies van elektronisch opgeslagen waarden in alle betaalautomaten, zoals een chipautomaat. Schade door het in ontvangst nemen van vals geld is verzekerd tot € 7.000,- per gebeurtenis. Als er een deskundige moet worden ingeschakeld, vergoeden wij ook deze kosten.

U kunt kiezen uit de volgende verzekerde bedragen: € 2.500,- € 5.000,- € 7.500,- € 10.000,- en
€ 15.000,-. Er geldt geen eigen risico.

U kunt aanvullend een Ongevallendekking verzekeren. De uitkering bij overlijden is € 5.000,- en bij blijvende invaliditeit € 25.000,-.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

De Geldverzekering heeft een ruime dekking, maar wij vergoeden niet alles. Er is bijvoorbeeld geen dekking als er sprake is van opzet of roekeloosheid, oplichting, fraude of diefstal door een werknemer of illegale activiteiten. U vindt een volledige lijst van de uitsluitingen in de aanvullende voorwaarden.
Wat kost het?

Wat kost de Geldverzekering?

De premie is afhankelijk van het verzekerd bedrag dat u kiest en uw jaaromzet (excl. btw).

Dit product maakt onderdeel uit van ons MKB-pakket CompleetVerzekerd. Als u hierbinnen meerdere verzekeringen combineert, profiteert u van aantrekkelijke voordelen, zoals pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden CompleetVerzekerd Mijn bedrijf
Aanvullende Voorwaarden Geld
Aanvullende Voorwaarden Geld Bouw
Aanvullende Voorwaarden Geld Detailhandel
Aanvullende Voorwaarden Geld Groothandel
Aanvullende Voorwaarden Geld Horeca
Aanvullende Voorwaarden Geld Persoonlijke dienstverlening
Aanvullende Voorwaarden Geld Zakelijke dienstverlening

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, helpt uw onafhankelijke adviseur u daar graag aan.

Uw geld & preventie

Hoewel steeds meer klanten pinnen, ontkomt u er niet aan dat er nog steeds een groot aantal klanten contant betalen. De Cash Ophaal Service maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om op een veilige manier met cash geld te werken. 

Deze module is onderdeel van het Preventieabonnement: een abonnement op preventiediensten naar keuze. Meer preventiemiddelen en -diensten vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Veelgestelde vragen

Voor welke risico’s ben ik verzekerd?
U bent verzekerd voor een groot aantal risico’s. Zoals diefstal na braak, brand, afpersing of diefstal met (dreiging tot) geweld en een ontploffing. In de voorwaarden staat precies waarvoor u dekking heeft.
Is er dekking in de privé-woning?
Ja, de geldverzekering biedt dekking in uw bedrijfsgebouw en woning.
Wanneer is de Ongevallendekking een zinvolle aanvulling?
Deze dekking is nuttig als u of uw medewerker risico’s loopt tijdens het vervoer van geld. Als er dan iets gebeurt, is er dekking bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur