Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort

Aansprakelijkheids­verzekering bedrijven (AVB)

Als ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en zaken die door u of uw medewerker is veroorzaakt. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) bent u verzekerd voor deze schade.

Bent u al klant?

Wat is een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)?

Als ondernemer bent u aansprakelijk als u of uw medewerker schade veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Denk aan een kop koffie die uw medewerker per ongeluk over de laptop van uw klant laat vallen. Of aan een klant die uitglijdt op een pas gedweilde vloer in uw kantoor. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven wordt afgekort met ‘AVB’ en wordt ook wel ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering’ of ‘zakelijke aansprakelijkheidsverzekering’ genoemd.

In het kort

Wat verzekert u met onze Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

Wel verzekerd

  • Algemene aansprakelijkheid, Werkgeversaansprakelijkheid (goed werkgeverschap), Productenaansprakelijkheid en Milieuaansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid als gevolg van de verhuur van een deel van uw bedrijfs­gebouw aan particulieren of bedrijven kunt u aanvullend meeverzekeren
  • Keuze uit een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- of € 5.000.000,- per aanspraak, met als maximum tweemaal het verzekerd bedrag per jaar
  • Dekking in Europa

Niet verzekerd

  • Schade aan de zaken zelf die u heeft geleverd
  • Schade als gevolg van een beroepsfout is gedekt op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Geen dekking voor het terugroepen, vervangen, verbeteren of herstellen van zaken of het opnieuw uitvoeren van werkzaamheden die u heeft verricht
  • Schade die is veroorzaakt met of door motorrijtuigen
  • Geen dekking voor bodem- of grondwatervervuiling
  • Beperkte dekking voor milieuschade
Wat kost een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering?

Bereken uw premie binnen 1 minuut

Zoek uw bedrijf

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven zijn afhankelijk van uw bedrijfssoort, uw jaaromzet en het gekozen verzekerd bedrag. Vul hieronder uw adresgegevens in, daarna ontvangt u een indicatie van uw premie.

Vul de postcode en huisnummer van uw bedrijfsadres (zoals geregistreerd bij de Kamer van Koophandel) in en selecteer uw bedrijf.
Frame 416

De voordelen

Veelgestelde vragen Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven (AVB)

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023