Relatiebeheerder Schade Zakelijk

Commercieel, klantgericht en analytisch (38 uur)

Hoe leuk kan dit worden?

Je gaat werken in het team Relatiebeheer Schade Zakelijk binnen de sector Schade. Je weet je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je ontwikkelt brede kennis van verzekeringsrisico's in verschillende branches en gebruikt deze om een zo goed mogelijke risico inschatting van een klant te maken. Je analyseert en volgt de trends en ontwikkelingen in je regio om te komen tot een vastgesteld, rendabel regioresultaat. Daarnaast heb je veel contact met het intermediair. Je rapporteert aan de teammanager Relatiebeheer Schade Zakelijk.

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt ook af van wat jij zelf graag wil, maar wij denken dat je in elk geval:

 • Commerciële kansen signaleert, (waaronder cross-sell kansen) en hierop proactief actie neemt.
 • Op een structurele wijze trends en resultaten analyseert (portefeuilleontwikkeling, productie, rendement, royement, etc.) en hierover strategisch advies uitbrengt.
 • Deel gaat uitmaken van project- of werkgroepen op diverse thema's, zoals continu verbeteren, productontwikkeling of rendementsverbetering.

Dit is je team


Het team bestaat uit 20 medewerkers, waaronder relatiebeheerders, acceptatiespecialisten, risicospecialisten, een teamcoördinator en een werkvoorbereider. Je werkt nauw samen met de accountmanager in jouw regio, waarmee je regelmatig accountoverleg hebt. De teamleden delen dagelijks ervaringen en expertise, waardoor gezamenlijke prestaties verbeteren en je ook je de kans hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met jouw team onderzoek je constant kansen tot verbetering van de klantbediening, het proces en het product.  

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Laat het ons weten in je sollicitatie en bij onze kennismaking.   

Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse.

Waar word jij blij van?

 • Salaris van € 3.360,- tot € 5.311,- bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 208 verlofuren o.b.v. 38 uur.
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Blijf fit met onze eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Uitdaging en jezelf blijven ontwikkelen.

Waar worden wij blij van?

 • HBO-opleiding.
 • Affiniteit met schadeproducten.
 • WFT Basis en Schade zakelijk.
 • Ervaring als relatiebeheerder is een pré.
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt een commerciële instelling, bent klantgericht en analytisch sterk.

Kennismaken?


Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg. 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Laurens Bogaard (Teammanager Team Relatiebeheer Schade) via lbogaard@goudse.com. Direct solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier ter attentie van Ingeborg Koot-Nijs (HR-adviseur).

DWS is verantwoordelijk voor de werving en selectie van onze nieuwe collega’s voor deze vacature. Voor meer informatie over het proces kan je contact opnemen met Thomas Woud via thomas@dutchwebshark.com.  

Hier vind je extra informatie over de sollicitatieprocedure.

Extra informatie

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we de gegevens in het EVR  (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp-er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau dan hoef je niet op deze vacature te reageren.