Sollicitatieprocedure

Solliciteren naar een nieuwe baan is altijd spannend. Dan is het fijn om te weten wat je precies kunt verwachten. We vertellen je graag wat meer over onze sollicitatieprocedure.

 • Selectie
  Wanneer je solliciteert, ontvang je van ons een bevestiging. De HR-adviseur overlegt samen met de betreffende manager of je in aanmerking komt voor een oriënterend gesprek. We streven ernaar om binnen drie weken te reageren op je sollicitatie.
 • Kennismakingsgesprekken
  Als we je uitnodigen voor een kennismakinggesprek bekijken we tijdens het gesprek of je bij de functie en De Goudse past. Op jouw beurt kun je nagaan of de functie ook is wat jij wilt. Voel je dus vooral vrij om tijdens het gesprek vragen te stellen! Zijn we beiden enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. We gaan dan dieper in op de vacature en je competenties.
 • Assessment
  Bij sommige vacatures is een online assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het kan gaan om een intelligentietest of om een persoonlijkheidstest.
 • Voorstel arbeidsvoorwaarden
  Ben jij de persoon die we zoeken, dan doen we je graag een voorstel. Zijn we het eens, dan worden we collega’s!
 • Screening
  Voor je in dienst komt, word je gescreend. Een screening bestaat uit verschillende onderdelen (afhankelijk van het screeningsniveau waarop je functie is ingedeeld). Zo vragen we je bijvoorbeeld altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag.