Actuaris Inkomensverzekeringen

Analytische, pro-actieve teamplayer (38 uur)

Hoe leuk kan dit worden?


Als actuaris Inkomensverzekeringen ben je onderdeel van Actuariaat Verslaglegging. De afdeling is verantwoordelijk voor actuariële rapportages, analyses en advies over ontwikkelingen in de verzekeringsportefeuilles (Leven, Schade en Inkomen). Je werkt hierbij met name samen met financiële verslaglegging, Control en de actuariële functiehouder. Op dit moment maakt de afdeling een ontwikkeling door waarbij het huidige rapportageproces wordt gemoderniseerd met als doel state- of-the-art rapportages te maken, inzichten te creëren en analyses te kunnen maken waarmee De Goudse de volgende stap naar de toekomst kan zetten. 

Hoe jouw groeipad er precies uit gaat zien hangt ook af van wat jij zelf graag wil. Wij denken dat je in elk geval een brede rol binnen het team Inkomen van Actuariaat Verslaglegging krijgt, waar je je naast de eerder geschetste ontwikkelingen bezighoudt met DNB uitvagen, studies en assumptie setting. Daarnaast participeer je in diverse werkgroepen voor het bepalen van de toepassing van wet- en regelgeving. Ook ben je betrokken bij de ontwikkeling en verbetering van onze verschillende modellen. 

Dit is je team


De afdeling Actuariaat Verslaglegging is een afdeling in beweging met jonge en ervaren collega’s. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we spreken elkaar respectvol aan. ‘Met plezier samenwerken’ is een belangrijke waarde.  

Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Waar word jij blij van?

 • Een marktconform salaris.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 208/216 verlofuren (o.b.v. 38 uur).
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Blijf fit met onze eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Uitdaging en jezelf blijven ontwikkelen. 

Waar worden wij blij van?

 • WO-niveau, bijvoorbeeld richting actuaris of econometrie.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie met specialisatie in één of meerdere vakgebieden (rollen).
 • Kennis en ervaring met inkomens-verzekeringen vanuit actuarieel perspectief.
 • Ervaring met verslaglegging en/of modellering.
 • Kennis van R en actuariële modellen (Prophet) is een pré.
 • Je bent analytisch, doortastend, zelfstandig, pro-actief, resultaatgericht en een echte teamplayer.

Kennismaken?

Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.

Voor vragen kun je contact opnemen met Robin Buitelaar (manager Actuariaat Verslaglegging) via rbuitelaar@goudse.com.

Hier vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure

Extra informatie

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we gegevens in het EVR (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp’er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau, dan hoef je niet op deze vacature te reageren.