Jouw bedrijf op nationale radio!

Verdient jouw tijgerbrood, bouwbedrijf of sieraden-webshop ook alle aandacht op nationale radio? Dat kan! Want De Goudse geeft nationale radiozendtijd weg aan klanten. Je hoeft alleen een aantal vragen in te vullen om kans te maken. Dit kan tot 15 mei 2024.

Zestien mkb’ers op nationale radio

De jury selecteerde uit de bijna 100 aanmeldingen zestien winnaars. Ga naar de pagina De Goudse geeft radiozendtijd aan mkb'ers om de winnaars te zien en de commercials te beluisteren.
ondernemer aan het werk
ondernemer aan het werk

Jouw boodschap op 5 bekende radiozenders

Ben jij een van de winnaars? Dan is jouw reclameboodschap in juli of oktober twee weken te horen op vijf radiozenders. Dat zijn Radio 2, Radio Veronica, Sky Radio, Radio 10 en 100% NL. Het reclamebureau helpt je bij het schrijven van een pakkende boodschap. Een professionele radiostem spreekt ‘m in.

Waarom deze unieke actie?

In de 100 jaar die we bestaan, zagen we vele succesvolle ondernemers. Wat hen verbindt? Dat ze ondernemen op hun eigen unieke manier. En trouw aan zichzelf blijven. Dat juichen we als ondernemende verzekeraar toe. En supporten we graag. Niet alleen met zakelijke verzekeringen, maar ook met acties zoals deze. Die jou als mkb’er in je kracht zetten.
ondernemers aan het werk