De Goudse geeft radiozendtijd aan mkb’ers

Vanaf maandag 1 juli zendt De Goudse radiocommercials uit op zes landelijke zenders. De hoofdrol in die commercials is alleen niet voor De Goudse zelf, maar voor diverse van onze zakelijke klanten.

Lang leve hun manier

We vroegen mkb’ers met maximaal 50 werknemers zo goed en opvallend mogelijk antwoord te geven op de vraag: wat maakt jouw bedrijf uniek? Een belangrijke vraag, vinden we bij De Goudse. Want zoals onze campagneregel ‘Lang leve jouw manier’ al aangeeft, geloven wij dat duurzaam succes is weggelegd voor bedrijven die hun eigen koers durven varen.

Een jury koos in totaal zestien winnaars. De eerste acht radiocommercials zijn in de eerste helft van juli dagelijks te beluisteren. Hieronder staat de eerste groep winnaars met zendtijd in de maand juli. De andere acht volgen in oktober.

Beluister hier de radiocommercials

Winnaars te beluisteren in juli

 • Zorgboerderij 't Bonte Erf uit Warmenhuizen
  ’t Bonte Erf biedt dagopvang en onderwijs aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen die niet naar school kunnen, omdat ze niet binnen het schoolsysteem passen kunnen er terecht. Op deze plek omringd door dieren kunnen ze zichzelf zijn en zich verder ontwikkelen. ’t Bonte Erf zet met name paarden in, als vorm van coaching.

 • Built By Sven uit Sliedrecht
  Wil jij je huis verbouwen, nieuwe badkamer, keuken of maatwerkinterieur? Built by Sven realiseert voor jou een zorgeloze verbouwing van a tot z: van offerte tot glimlach!

 • Gotink Catering uit Deventer
  Gotink Catering maakt zelfstandig wonende ouderen blij met een warme maaltijd aan huis. Uiteraard bezorgd door een vaste vriendelijke bezorger.

 • JAR Opleidingen uit Alkmaar
  JAR Opleidingen is een familiebedrijf met een hart voor taal. Ze bieden maatwerktaaltrainingen met persoonlijke begeleiding. Voor anderstalige én Nederlandstalige particulieren en bedrijven.

 • Kaasbar uit Gouda
  De Kaasbar in Gouda past uitstekend bij het Goudse imago ‘kaas’. Hier serveren ze uitsluitend lokale boerenkaas én ‘Gouds’ uitzicht op het oude stadhuis. Naast de bekende drankjes serveren zij diverse kaasgerechten en bijzondere kaasplanken.

 • Aardoom Hoveniers uit Ridderkerk
  Aardoom Hoveniers bestaat al sinds 1793 en is een van de duurzaamste hoveniers van Nederland. Daarmee is het bedrijf een van de voorlopers in de sector.

 • CUP&VINO uit Valkenburg
  In Valkenburg vind je restaurant CUP&VINO. Een ontmoetingsplek voor de echte wijn- en koffieliefhebber. Met een neus voor kwaliteit zet het team je met liefde ook heerlijk versbereide gerechten voor.

 • Fietsenwinkel Banierhuis uit Nieuwegein
  Fietsenwinkel Banierhuis is een familiebedrijf met 7 vestigingen in de regio Utrecht waar inzet en waardering voor de klant al ruim 90 jaar centraal staat.

   

Winnaars te beluisteren in oktober

 • Pien & Polle Special Wear uit Voorschoten
  Bij Pien en Polle maken ze veel klanten blij met het maken en verkopen van aangepaste kleding voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking.
 • Lekker Brabant uit Oisterwijk
  Al ruim 15 jaar maakt Lekker Brabant ambachtelijke, lokale lekkernijen bereikbaar voor alle consumenten. Dat doen zij met zo’n 30 Brabantse leveranciers met elk hun eigen specialiteit.
 • Waardijk Schoenen uit Alkmaar
  175 jaar na het oprichten van Waardijk Schoenen staat achter-, achter-, achterkleinzoon Bert Waardijk aan het roer van Waardijk Schoenen. Met twee winkels in Alkmaar en Heemstede blijft Waardijk Schoenen een Noord-Hollands bedrijf met hardwerkende mensen die staan voor service en kwaliteit.
 • Bakkerij Out uit Ouderkerk
  5 generaties bakkers op een historische plek in Ouderkerk aan de Amstel. Waar het pand én de plek een en al geschiedenis uitstralen. En waar je niet alleen heerlijk brood en banket koopt, maar zeker ook de sfeer van vroeger proeft.
 • Boekhout Bedrijfsvloeren uit Nieuwegein
  Boekhout Bedrijfsvloeren biedt en installeert speciale PVC-vloeren die vloeistofdicht zijn. Deze vloeren worden voornamelijk gebruikt in horeca, werkplaatsen en garages, maar zijn geschikt voor vrijwel alle bedrijfstakken. Eerlijkheid, kwaliteit en snelheid... daar draait het allemaal om bij Boekhout Bedrijfsvloeren!
 • KH Bloembollen uit Tuitjenhorn
  KH Bloembollen oftewel Bulbos.nl, verkoopt bloembollen van Noord-Hollandse bodem op markten, aan huis en online. Opgegroeid tussen de bollen weten ze precies hoe het werkt. Via de webwinkel verkopen ze kamerplanten en nog veel meer.
 • De Opfleurist uit Groningen
  De missie van De Opfleurist is om voor iedereen een groene (werk)omgeving mogelijk te maken. Groen draagt bij aan een gezonde, inspiratie-/ sfeervollere omgeving. Geen groene vingers? Geen probleem! De Opfleurist verzorgt ook het onderhoud.
 • Lio & Sproet kinderopvang uit Starmeer
  Lio & Sproet biedt  kinderopvang aan op een unieke plek in de polder van Starnmeer. Bovendien zijn zij als een van de weinigen naast een kinderdagverblijf ook een coachbedrijf voor ouders.

Vind een adviseur die past bij jouw manier van ondernemen


Jij onderneemt op jouw unieke manier. Daarom vinden we het bij De Goudse belangrijk dat je een verzekering op maat krijgt. En advies krijgt over preventie die past bij jouw bedrijf. In een gesprek met een onafhankelijk adviseur komt alles aan bod. Ontdek wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf en zet de volgende stap naar zorgeloos ondernemen.
Adviesgesprek aanvragen

Ondernemers in kantooromgeving