Branchevoorwaarden en Productvoorwaarden

Voor onze zes focusbranches hebben wij Branchevoorwaarden ontwikkeld. Hiermee bieden we u en uw relaties een duidelijk overzicht van de voordelen, acceptatiecriteria en preventie-eisen voor de branche. Daarnaast hebben u en uw relaties alle preventie-eisen op een rij voor de complete jaarlijkse gegevenscheck, en ontstaan er geen onduidelijkheden bij eventuele toekomstige wijzigingen van de werkzaamheden van uw relatie (bijvoorbeeld wanneer een horecaondernemer een halfjaar na de ingang van de verzekering toch gaat frituren).

Wat betekent dit?

Naast de Algemene Voorwaarden CompleetVerzekerd (pakketvoorwaarden) en de Productvoorwaarden ontvangt uw relatie Branchevoorwaarden. Daarin staan de branchespecifieke voordelen, acceptatiecriteria en preventie-eisen.
Branchevoorwaarden

Wanneer krijgt uw relatie de branchevoorwaarden? 

Uw relatie krijgt de branchevoorwaarden bij elke verzekering van CompleetVerzekerd Horeca, Bouw, Detailhandel, Groothandel, Persoonlijke dienstverlening en Zakelijke dienstverlening, met uitzondering van Cyberrisk en de Ondernemers-AOV. De branchevoorwaarden zijn een vast onderdeel van de offerte, polis en jaarlijkse gegevenscheck.

Productvoorwaarden


De branchespecifieke acceptatie- en preventie-eisen worden vanaf nu opgenomen in de branchevoorwaarden. Ze worden niet meer vermeld in de voorwaarden van de individuele producten. De voorwaarden van de individuele producten noemen we geen ‘Aanvullende voorwaarden’ meer, maar ‘Productvoorwaarden’. In deze Productvoorwaarden worden de generieke acceptatie- en preventie-eisen van een product opgenomen. Een voorbeeld: De ‘Aanvullende voorwaarden Aansprakelijkheid Horeca’ vervallen. In plaats daarvan gelden voor horeca nu de ‘Productvoorwaarden Aansprakelijkheid’, samen met de ‘Branchevoorwaarden Horeca’.

Wat betekent dit voor uw relaties?

Dat betekent dat de voorwaarden van de verzekeringen in het vervolg bestaan uit:

  1. Bijzondere voorwaarden (clausules op polis)
  2. Branchevoorwaarden
  3. Productvoorwaarden
  4. Algemene Voorwaarden CompleetVerzekerd Mijn bedrijf

NB: De branchevoorwaarden gelden niet voor ons Cyberrisk-product en de Ondernemers-AOV.

Waar vindt u de branchevoorwaarden?

De branchevoorwaarden zijn een vast onderdeel van de offerte, polis en jaarlijkse gegevenscheck. Ze zijn ook te downloaden via het Adviseursportaal en de Adviseursmodule.

Voordelen branchevoorwaarden

  • Duidelijk overzicht van de voordelen, acceptatiecriteria en preventie-eisen voor de branche van uw relatie
  • Geen onduidelijkheden bij eventuele toekomstige wijzigingen van de werkzaamheden van uw relatie (bijvoorbeeld wanneer een ondernemer een halfjaar na de ingang van de verzekering toch gaat frituren)
  • Complete jaarlijkse gegevenscheck: alle preventie-eisen op een rij

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact op met uw relatiebeheerder of accountmanager.

Informatie Elektrabeleid en wijzigingen branchepakketten

Via de onderstaande links vindt u meer informatie over alle andere wijzigingen:

Elektrabeleid
Wijzigingen Detailhandel
Wijzigingen Bouw
Wijzigingen Horeca
Wijzigingen Groothandel
Wijzigingen Persoonlijke dienstverlening
Wijzigingen Zakelijke dienstverlening