Kennisdag voor MKB-adviseurs

‘De toekomst is een vreemd land. Ze doen daar dingen anders.’ Als professional op het gebied van verzekeren en risicomanagement weet u hoe waar die woorden zijn. De toekomst doet zelden wat u en wij verwachten. Toch kunnen we er ons wél zo goed mogelijk op voorbereiden. Dat is dan ook wat we op donderdag 21 september tijdens de Kennisdag voor MKB-adviseurs in ‘t Spant gaan doen. Navigeren naar morgen! We hopen van harte dat u erbij bent.

Navigeer naar morgen

Aan de hand van vier assen…


Navigeren naar de locatie van onze Kennisdag voor MKB-adviseurs gaat u ongetwijfeld lukken. De coördinaten van ‘t Spant in Bussum ziet u hierboven. De coördinaten van ‘morgen’ zijn minder tastbaar, maar na afloop van onze Kennisdag heeft u wel een goede indruk van de juiste richting. We navigeren daarbij met name op vier assen: marktdynamiek, personeel, duurzaamheid en wet- en regelgeving.

… via een plenaire start…


We ontvangen u graag vanaf 11.30 uur met een lunch. Daarna volgt om 12.30 uur een kort plenair gedeelte, met daarin een gesprek met bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester over bovenstaande vier onderwerpen. En een welkom door onze commercieel directeur Bernardo Walta. Hij vertelt u meer over de ontwikkelingen binnen De Goudse en de kansen die hij voor u en ons samen ziet.

… en drie subsessies…


Daarna volgen drie subsessies, waarbij u kunt kiezen uit de colleges of rondetafelgesprekken van uw voorkeur. Maak uw keuzes en navigeer naar meer kennis van zaken, nieuwe inspiratie en drie PE-punten. Tussendoor kunt u tijdens korte pauzes even bijkomen en bijpraten. 

… naar de wrap-up en een walking dinner


In het afsluitende plenaire deel hebben we nog een laatste gastspreker voor u in petto die de belangrijkste thema’s en inzichten van de dag voor u samenvat. Zodat u extra geïnspireerd naar de bar kunt navigeren voor de afsluitende borrel met een walking dinner.

Onze hoofdnavigator: Pauline de Wilde

Onze hoofdnavigator: Pauline de Wilde

Na de vorige Kennisdag ontving Pauline de Wilde zulke positieve reacties dat we haar opnieuw hebben gevraagd om ons een dag lang op sleeptouw te nemen. Zij is het gezicht van diverse RTLZ programma’s als Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam en van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. En ze combineert een gedegen economische achtergrond met veel persoonlijke flair en energie. De rol van dagvoorzitter vertrouwen we daarom ook dit jaar graag aan haar toe.
PaulinedeWilde

Navigeer naar nieuwe en hernieuwde contacten

Tijdens deze Kennisdag kunt u niet alleen veel vakkennis opdoen, maar ook zo’n driehonderd vakgenoten ontmoeten. Tijdens de ontvangst, de lunchpauze en de borrel heeft u volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en te netwerken.