Kennisdag voor MKB-adviseurs

Opnieuw live in ’t Spant: de jaarlijkse Kennisdag voor MKB-adviseurs van De Goudse. Het ideale moment om even uit de waan van de dag te stappen, eens goed om ons heen te kijken en te bedenken waar we zijn, waar we heen willen en hoe we daar gaan komen. Dat is wat we gaan doen tijdens de colleges, rondetafelgesprekken en plenaire gedeeltes van het programma op donderdag 15 september. En we hopen van harte dat u erbij bent.

Waarheen loopt de route?

U en wij, het intermediair en de verzekeringsmaatschappij, zijn samen op weg. Dat is duidelijk. Alleen loopt die gezamenlijke weg door een divers landschap met na elke bocht weer nieuwe kansen, uitdagingen, vergezichten en mogelijke keuzes. Met name vier gebieden willen we op 15 september daarom beter onderzoeken:
  • de zakelijke markt
  • branches en niches
  • dienstverlening
  • digitalisering

Het plenaire gedeelte start met een gesprek met bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester over de fase waarin De Goudse verzekeringen zich op dit moment bevindt. Ons familiebedrijf staat aan de vooravond van het 100-jarig bestaan, wat zowel een mooie mijlpaal als een moment van bezinning is. Het afgelopen jaar leidde dat tot een aanscherping van de strategie tot 2028. In het gesprek, waarbij ook anderen aan zullen schuiven, betrekken we u dieper bij deze ontwikkelingen en de ontwikkelingen in de markt. Want wat betekent deze aanscherping voor de weg die De Goudse samen met het intermediair aflegt? En uiteraard zal ook Bernardo Walta u welkom heten en u meer vertellen over de lopende ontwikkelingen binnen De Goudse. 

Als afsluiting van deze dag hebben we een verrassende climax voor u in petto, een inspirerend verhaal van Marco van der Werf (33), oprichter van innovatieconsultancy Bit en de Bit Academy. Marco adviseert CEO's van wereldwijd actieve merken als IKEA, Vattenfall, H&M, Volkswagen en Philips over hun deep-tech strategie. Ook is hij docent aan de TU Delft en maakt hij deel uit van de 'Young Global Leaders' van het World Economic Forum. Op 15 september vertelt Marco over de technologische doorbraken in wetenschappelijk onderzoek en bij bedrijven en over de nieuwe ontwikkelingen die hij in het adviesvak ziet opkomen.

Onze gids op weg door het programma: Pauline de Wilde

Onze gids op weg door het programma: Pauline de Wilde

Onze dagvoorzitter Pauline de Wilde is het gezicht van diverse RTLZ programma’s als Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam en van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Ze combineert een gedegen economische achtergrond met veel persoonlijke flair en weet zo de meest uiteenlopende zalen te laden met sfeer en energie. Het podium en het programma van de Kennisdag voor MKB-adviseurs 2022 vertrouwen we dan ook graag aan haar toe.
PaulinedeWilde

Samen op weg naar…

… actuele vakkennis (en 3 PE-punten)

Wij bieden u de keuze uit 6 colleges en 4 rondetafelgesprekken, onder andere op het gebied van de zakelijke markt, branches en niches en dienstverlening. U kunt zich voor twee hiervan vooraf opgeven. Dit levert u veel praktische kennis en inzichten op plus (in totaal) twee PE-punten. Uw derde PE-punt krijgt u voor het bijwonen van het plenaire gedeelte.

… nieuwe en hernieuwde contacten

U kunt niet alleen veel vakkennis opdoen maar ook zo’n driehonderd vakgenoten ontmoeten. U heeft volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens de ontvangst, de pauze en de borrel, onder het genot van een lekker drankje en hapje.

… een veilige ‘coronaproof’ kennisdag

Op dit moment is er geen sprake van maatregelen in verband met corona waarmee we deze Kennisdag rekening moeten houden. Wanneer dat verandert leest u op deze pagina welke maatregelen gelden en wat dat voor 15 september betekent. Wij volgen de ontwikkelingen hierover op de voet.