Welkom in Hilversum

U ziet het goed: de Kennisdag voor MKB-adviseurs 2024 vindt niet plaats in ‘t Spant in Bussum, zoals we de laatste jaren gewend waren, maar in Studio 21 op het Mediapark: Joop van Den Endeplein 7, 1217 WJ Hilversum. Een prachtige locatie, goed bereikbaar, zowel met auto als OV en uitstekend geschikt voor de plannen die wij deze dag hebben. Vanaf 13.30 uur staan we klaar om u daar te ontvangen.

Humberto Tan leidt de toekomst in goede banen

Humberto Tan leidt de toekomst in goede banen

Onze dagvoorzitter heeft weinig introductie nodig. U kent hem als sportjournalist en altijd onberispelijk geklede presentator van uiteenlopende radio- en tv-programma’s. Humberto Tan is meerdere malen bekroond voor zijn werk in de media. Zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme zijn precies wat we nodig hebben voor een succesvolle ontdekkingstocht door de jaren die voor ons liggen.
Humberto Tan

Eén visionair perspectief, drie thema’s…

Bij deze ontdekkingstocht bieden we onszelf houvast met behulp van vier richtingaanwijzers. Om te beginnen een visionair verhaal, die de camera scherpstelt op de nieuwe eeuw. Welke ontwikkelingen worden beslissend voor ons dagelijks leven en ondernemen?

Later op de dag zoomen we verder in op drie thema’s, met behulp van sprekers die daar bij uitstek in thuis zijn:
  • AI – futuristisch journalist Laurens Vreekamp
  • duurzaamheid & klimaatverandering – weervrouw Helga van Leur
  • talentmanagement – technisch directeur Sparta, Gerard Nijkamp en technisch manager, Jesper Gudde

En aan het werk!

Als deelnemers aan deze Kennisdag zitten we aan ronde tafels rondom het podium van Studio 21. Dat betekent dat we aansluitend op de drie themaverhalen meteen met elkaar in gesprek kunnen. In telkens 20 minuten tijd proberen we de vragen te beantwoorden die dat thema oproept: wat betekent dit voor de toekomst van ons vak? En: hoe kunnen we ons voorbereiden op de ontwikkelingen die eraan komen? Langs digitale weg komen de inzichten die per tafel ontstaan samen op het podium.