Kennisdag voor MKB-adviseurs digitaal sinds 29 september

Ook dit najaar delen wij, zoals gebruikelijk, kennis met u als MKB-adviseur. Vanwege de coronapandemie doen we dat online. Zoals u gewend bent, bieden wij u weer een interessant aanbod aan colleges, waarmee u in totaal 3 PE-punten kunt verdienen. De aftrap van het digitale evenement was op dinsdag 29 september 2020, in de vorm van een online talkshow met onder anderen Geert Bouwmeester, Maarten Bouwhuis en Michiel Muller.

Ondernemen in crisistijd

Dit jaar is er speciale aandacht voor het ondernemen in crisistijd. Wat zijn de kansen en wat zijn de risico’s voor ondernemers? En hoe kijken we na de afgelopen periode naar de toekomst? Een interessant thema, dat wij tijdens de online talkshow bespraken met diverse prominente gasten, zoals Enno Wiertsema (directeur Adfiz), Michiel Muller (oprichter van de online supermarkt Picnic) en enkele adviseurs. U kunt hier de talkshow terugkijken (met het terugkijken komt u niet meer in aanmerking om PE-punten te verdienen voor deze talkshow).

Verdien drie PE-punten

Als u deelnam aan de online talkshow kunt u daarvoor een PE-punt krijgen. Daarnaast bieden wij u in de komende weken de keuze uit zes webinars, waarmee u nog eens twee PE-punten verdient. Ze hebben uiteenlopende onderwerpen, van risicomanagement en cybercrime tot duurzame inzetbaarheid en preventie rond inkomensverzekeringen.

Let op! U kunt uiteraard alleen nog deelnemen aan de webinars waarvan de datum in de toekomst ligt.