Kennisdag voor MKB-adviseurs gaat digitaal vanaf 29 september

Ook dit najaar gaan wij, zoals gebruikelijk, kennis delen met u als MKB-adviseur. Vanwege de coronapandemie doen we dat online. Zoals u gewend bent, bieden wij u weer een interessant aanbod aan colleges, waarmee u in totaal 3 PE-punten kunt verdienen. De aftrap van het digitale evenement is op dinsdag 29 september 2020 van 10.00 uur tot 11.00 uur, in de vorm van een online talkshow met onder anderen Geert Bouwmeester, Maarten Bouwhuis en Michiel Muller.

Ondernemen in crisistijd

Dit jaar is er speciale aandacht voor het ondernemen in crisistijd. Wat zijn de kansen en wat zijn de risico’s voor ondernemers? En hoe kijken we na de afgelopen periode naar de toekomst? Een interessant thema, dat wij tijdens de online talkshow bespreken met diverse prominente gasten, zoals Enno Wiertsema (directeur Adfiz), Michiel Muller en enkele adviseurs. 

De online talkshow wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis. Hij is bekend als presentator bij BNR Nieuwsradio en RTL-Z, en ook als dagvoorzitter, interviewer en debatleider. Vorig jaar presenteerde hij onze Kennisdag ook. Hij werd toen door onze gasten gewaardeerd met een 8,4. Maarten Bouwhuis onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment, en verheugt zich erop opnieuw dagvoorzitter te zijn. Tijdens de online talkshow vertelt onder anderen Michel Muller over de kansen van de afgelopen periode.

Verdien drie PE-punten

Voor de online talkshow kunt u een PE-punt krijgen. Daarnaast bieden wij u in de daaropvolgende weken de keuze uit zes webinars, waarmee u nog eens twee PE-punten verdient. Ze hebben uiteenlopende onderwerpen, van risicomanagement en cybercrime tot duurzame inzetbaarheid en preventie rond inkomensverzekeringen. 

Schrijf u nu in en doe veel praktische kennis en inzichten op. Voor het volgen van de talkshow en twee webinars krijgt u in totaal drie PE-punten.