Kennisdag voor mkb-adviseurs

Na succesvolle eerdere edities organiseren wij ook in 2019 de Kennisdag voor mkb-adviseurs. Zoals u gewend bent, bieden wij u weer een interessant aanbod van colleges, waarmee u PE-punten kunt verdienen. Uw dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis. Ook hebben we een mooi plenair programma voor u in petto.
Laatste nieuws: stand-upcomedian Raoul Heertje (o.a. bekend van Dit Was Het Nieuws) zorgt voor een energieke afsluiting!

Risicobewustzijn ondernemers

Dit jaar is er speciale aandacht voor het risicobewustzijn van onder-nemers en de rol van het intermediair als professioneel risicomanager. Een héél belangrijk thema, al was het alleen maar omdat in de praktijk veel ondernemers zelfs de belangrijkste basisvoorzieningen niet hebben getroffen. Dat blijkt uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Een brand of een grote aansprakelijkheidsclaim kan hierdoor zomaar het einde betekenen van een onderneming. Professioneel advies is onmisbaar om de ondernemer, de wereld om hem heen én de toekomst van het bedrijf te beschermen. Wij bespreken dit belangrijke thema met diverse prominente gasten: Hans Biesheuvel (voorzitter ONL voor ondernemers), Enno Wiertsema (directeur Adfiz) en Christian Severijns (bedrijfsadviseur Koninklijke Horeca Nederland/Horeca Maatwerk).

Dagvoorzitter: Maarten Bouwhuis

Uw dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis. Hij is bekend als presentator bij BNR Nieuwsradio en RTL-Z, en ook als dagvoorzitter, interviewer en debatleider. Twee jaar geleden presenteerde hij onze Kennisdag ook. Hij werd toen door onze gasten gewaardeerd met een 8,7. Dat is een record en we zijn trots dat we hem opnieuw hebben kunnen strikken! Maarten Bouwhuis onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment, en verheugt zich erop opnieuw dagvoorzitter te zijn.
Verdien drie PE-punten

Wij bieden u de keuze uit 8 colleges, onder andere op het gebied van risicomanagement en inkomensverzekeringen. U kunt zich voor twee colleges opgeven. Die leveren u veel praktische kennis en inzichten op plus (in totaal) twee PE-punten. Uw derde PE-punt krijgt u voor het bijwonen van het rondetafelgesprek over het risicobewustzijn van ondernemers.

iTalks

Tijdens de pauzes kunt u netwerken én in een korte tijd veel nuttige informatie opdoen tijdens zogeheten iTalks. Dit zijn korte presentaties (hooguit 10 minuten) waarbij innovatie en technologie centraal staan. De onderwerpen houden we nog even geheim maar we kunnen wel alvast verklappen dat een ondernemer vertelt hoe hij het slachtoffer werd van hackers en wat dit heeft betekend voor zijn bedrijf.

Netwerken

Netwerken

Deze dag biedt natuurlijk ook inspiratie, netwerken en lekker eten en drinken. U kunt niet alleen veel vakkennis opdoen maar ook zo’n driehonderd vakgenoten ontmoeten. U heeft volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens de ontvangst, de pauze en de borrel.
GA19-Netwerken