Kennisdag voor MKB-adviseurs

Dit jaar weer live in ’t Spant: de Kennisdag voor MKB-adviseurs, op donderdag 16 september. Wij willen er weer een échte Kennisdag van maken, zoals u die gewend bent. Dus zowel een plenair deel als keuze uit diverse interessante sprekers en onderwerpen voor de colleges/rondetafelgesprekken en veel informatie waar u in uw adviespraktijk echt iets aan heeft. Ook is er volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken.

Adviseren is vooruitzien

Binnen dit thema hebben we gekozen voor drie aandachtsgebieden:

  • Risicomanagement
  • Innovatie
  • Inkomensverzekeringen (collectief)

Tijdens het plenaire gedeelte starten we met een gesprek met onze bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester over de visie en strategie van De Goudse. Daarna is de microfoon voor Tom de Bruyne. Deze partner en medeoprichter van het reclamebureau SUE Amsterdam is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing-innovatie. Hij legt u graag uit hoe mensen onbewust omgaan met financiële producten en hierbij beïnvloed worden. Hoor hoe u het vertrouwen kunt winnen van uw relatie zodat die openstaat voor uw advies. Onze directeur Commercie Bernardo Walta bespreekt daarna met hem de raakvlakken binnen ons vakgebied.

Als afsluiting spreekt Jarno Duursma. Hij is trendwatcher, futurist, TEDx-spreker en auteur van vier boeken over digitale technologie, onder andere over kunstmatige intelligentie en blockchain. Hij is vaak te zien en horen in de landelijke media en schrijft opinieartikelen voor onder andere het FD, NRC en de Volkskrant. Op inspirerende en heldere wijze neemt Jarno u mee in de steeds versnellende digitale wereld, kijkt hij met u naar de toekomst, benoemt hij de kansen en bedreigingen en inspireert hij tot nieuwe ideeën.

Bekijk hier het programma van de dag.

Dagvoorzitter: Janneke Willemse

Dagvoorzitter: Janneke Willemse

Uw dagvoorzitter is financieel journalist en presentatrice Janneke Willemse.
Zij is onder andere bekend van WNL op zondag en RTL Z, waar ze te zien is als beurscommentator en presentatrice van het RTL Z Beursspel en RTL Z Online Seminars. Janneke is enthousiast belegger. Van 2007 t/m 2013 was ze hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be. Haar boek Blondjes Beleggen Beter (januari 2020) kreeg als eerste beleggingsboek ooit een notering in de CPNB Bestsellerlijst.
Janneke-Willemse

Verdien drie PE-punten

Wij bieden u de keuze uit 5 colleges en 5 rondetafelgesprekken, onder andere op het gebied van risicomanagement, innovatie en inkomensverzekeringen. U kunt zich voor twee hiervan vooraf opgeven. Dit levert u veel praktische kennis en inzichten op plus (in totaal) twee PE-punten. Uw derde PE-punt krijgt u voor het bijwonen van het plenaire gedeelte.

iTalks

Tijdens de pauzes kunt u netwerken én in een korte tijd veel nuttige informatie opdoen tijdens zogeheten iTalks. Dit zijn korte presentaties (hooguit tien minuten) waarbij innovatie en technologie centraal staan. De onderwerpen houden we nog even geheim, maar we kunnen wel alvast verklappen dat het gaat om lopende innovatietrajecten binnen De Goudse.

Netwerken

U kunt niet alleen veel vakkennis opdoen maar ook zo’n driehonderd vakgenoten ontmoeten. U heeft volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens de ontvangst, de pauze en de borrel, onder het genot van een lekker drankje en hapje.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. Mogelijk wordt het aantal bezoekers beperkt, in verband met de anderhalve-meter-regel. Als de anderhalve-meter-regel in september losgelaten kan worden, werken we met de app ‘testen voor toegang’. Met een vaccinatie of negatieve coronatest krijgt u via deze app een QR-code die u bij binnenkomst laat zien.