Wij zijn...

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.

Onafhankelijke adviseurs
Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Daarom werken wij nauw samen met onafhankelijke adviseurs, die als geen ander in staat zijn om de juiste oplossing samen te stellen.

Breed assortiment
De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen. Dankzij onze organisatiestructuur kan ons management snel en daadkrachtig inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op verzekeringen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl bedrijfsonderdeel De Zeeuwse Verzekeringen is gevestigd in Middelburg. De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse Verzekeringen – treden naar buiten onder het label 'De Goudse'.

Print deze pagina