Voormalige beleggings-verzekeringen BNP Paribas Cardif

De Goudse heeft in 2020 de beleggingsverzekeringen van BNP Paribas Cardif overgenomen. De informatie die u hier vindt, is bedoeld voor mensen met zo’n verzekering.

Controleer uw beleggingsverzekering

Ga na of de mogelijke eindwaarde hoog genoeg is voor uw doel

U heeft uw verzekering waarschijnlijk afgesloten voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld om uw hypotheek af te lossen of uw pensioen aan te vullen. Vergelijk het bedrag dat u nodig heeft voor uw doel met de verwachte waarde op de einddatum die op de meest recente waardeopgave staat. Zo ziet u snel hoe u ervoor staat.

Neem deze belangrijke vragen door


Met de onderstaande vragen ziet u direct of uw beleggingsverzekering nog bij u past.
  • Wat is het doel waarvoor u uw verzekering heeft afgesloten? Is dit doel nog hetzelfde of is het in de tussentijd veranderd?
  • Wat is de verwachte waarde van uw verzekering op de einddatum volgens uw waardeopgave? En verwacht u hiermee uw doel te halen?
  • Hoe lang loopt uw verzekering nog door? Heeft u nog genoeg tijd om uw verzekering aan te passen?
  • Welk risico wilt en kunt u met beleggen nemen? Wilt u bijvoorbeeld met meer of minder risico beleggen? Of kiest u voor meer zekerheid over de waarde op de einddatum? Heeft u een uitkering bij overlijden (mee)verzekerd? En is deze uitkering nog wel nodig?

Wat kunt u doen?

U heeft binnen uw beleggingsverzekering verschillende mogelijkheden om mogelijk dichter in de buurt te komen van het door u gewenste bedrag op de einddatum. Dit bedrag noemen wij doelkapitaal.

U kunt: