Over ons

Wij zijn…
Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.

Onafhankelijke adviseurs
Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat helemaal is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Daarom werken wij nauw samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs, die het complete aanbod overzien en als geen ander in staat zijn om de juiste oplossing samen te stellen.

Je voelt je thuis bij De Goudse
De Goudse is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie en een open bedrijfscultuur. Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zo praat de bestuursvoorzitter bijvoorbeeld ieder kwartaal het hele bedrijf bij tijdens een bijeenkomst.

Klant centraal
Bij De Goudse staat de klant centraal. Iedere dag opnieuw bedienen wij onze klanten zo goed mogelijk. Daarom zoeken wij collega’s die een klant behandelen zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Positief-kritische collega’s met een duidelijke mening.

Gunstig gelegen
Het kantoor van De Goudse staat in Gouda recht tegenover het NS-station en ligt op nog geen vijf minuten lopen van het historische stadshart. Vlakbij is een park, waarin je heerlijk je benen kunt strekken.

Print deze pagina