Graag bieden wij u een website die voor u zo goed mogelijk werkt. Daarom gebruiken we cookies, onder andere om uw bezoek aan onze website te analyseren, de getoonde informatie aan te passen aan uw voorkeuren, informatie van social media te tonen en onze advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Cookies worden soms ook geplaatst door derden; zo plaatst YouTube cookies als u via onze site een filmpje bekijkt. Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid.
Ondernemersverhalen
Hoe gaan andere ondernemers om met risico's en verzekeren?
Uw horecazaak sluiten na een financiële ramp, het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Daarom is het goed om zo nu en dan stil te staan bij de risico's van het vak. Dekt u alle risico's voldoende af? Ziet u niets over het hoofd?
U bent niet de enige die hiermee bezig is. Andere horecaondernemers buigen zich over dezelfde vraagstukken als u. Hieronder vertellen zij over hun ervaring met ondernemen, personeel en schade. Kies een situatie die bij u past en doe uw voordeel met tips van vakgenoten.
Wakker liggen van personeel
Afwikkeling van waterschade

Verzuim voorkomen

AOV afsluiten in de horeca

Een horecabedrijf beginnen: laat de risico's in kaart brengen

Doorstart na een brand
