​​​Over De Goudse 

Wij vinden dat er niks duurzamer is dan een ondernemer die een eigen koers vaart. En daaraan trouw blijft. Dat doen we zelf als familiebedrijf ook, al 100 jaar. Daarom vieren wij de eigenheid van ondernemers. En doen we er alles aan om hen te ondersteunen met de beste zakelijke oplossingen.

Lang leve jouw manier! 

Als ondernemer begin je met een droom. En de motivatie om er zakelijk succes van te maken. Op jouw eigen manier. Dat juichen we toe bij De Goudse. Niet alleen omdat wij als familiebedrijf de afgelopen 100 jaar altijd onze eigen weg hebben gevolgd. Maar ook omdat we zien dat ondernemers die op zichzelf vertrouwen, het verst komen. Wat er onderweg ook gebeurt. Daarin zit de kracht van duurzaam ondernemerschap. En dat vieren we! Meer weten? Bekijk dan ook onze speciale campagnepagina.
100 jaar De Goudse

Ook jouw particuliere verzekeraar

We zijn er voor ondernemers, maar ook voor jou als particulier. Want of het nu gaat om je bedrijf of je persoonlijke leven, wij geloven in het belang van persoonlijk contact en verzekeringsoplossingen op maat. Daarom werken wij samen met onafhankelijke adviseurs. Zij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. En geven je een advies dat perfect past bij jouw unieke situatie. 

Particuliere verzekeringen

Wat kun je van ons verwachten?  

Tevreden klanten

Bij De Goudse zijn wij er voor jou. Dat klinkt mooi, maar op woorden alleen kun je natuurlijk niet bouwen. Daarom hebben wij onze dienstverlening zo optimaal mogelijk voor je geregeld. We bieden de best passende bedrijfsoplossingen. Zorgen voor een goede en persoonlijke telefonische bereikbaarheid. Doen doorlopend klantonderzoeken. En nog veel meer! 

Onze beloften voor tevreden klanten

Duurzaam ondernemen 

Wij geloven dat er niks duurzamer is dan een ondernemer die dicht bij zichzelf blijft en oog heeft voor de wereld om zich heen. Als familiebedrijf met 100 jaar ervaring weten we dat maar al te goed. Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan het bieden van de beste zakelijke oplossingen. Zowel met onze bedrijfsvoering als beleggingen willen wij een positieve bijdrage leveren aan duurzame en maatschappelijke ontwikkelingsdoelstellingen. 

Onze duurzame doelstellingen

Samenwerking met adviseurs 

Jij wilt ondernemen op jouw manier. Daarom kies je niet voor een standaard bedrijfsverzekering, maar voor een verzekering die perfect past bij jouw bedrijf. Daarom bieden wij onze bedrijfsverzekeringen aan via onafhankelijke adviseurs. Met hun advies krijg jij altijd de beste oplossing, afgestemd op jouw behoeften en risico’s.  

Het belang van persoonlijk advies

Ons beleid

Bij De Goudse gaan we voor duidelijkheid en openheid. Dat werkt niet alleen heel prettig, maar is ook het duurzaamst. Dat zie je dan ook terug in ons beleid: van hoe we omgaan met privacy tot beloningen. Van hieruit creëren we de beste voorwaarden en kaders om jou zo goed mogelijk te bedienen.

Lees verder over ons beleid