Talentpooler

Enthousiast, ambitieus, initiatiefrijk (38 uur)

Hoe leuk kan dit worden?


De Goudse is een organisatie voor initiatiefrijke en ondernemende mensen. Dat vinden we belangrijk, omdat de wereld om ons heen in rap tempo verandert. De Goudse is goed in staat om mee te veranderen en bestaat ondertussen al meer dan 90 jaar. De Goudse heeft een bijzondere plaats in de wereld van de financiële dienstverleners. We zijn namelijk een familiebedrijf. Bij De Goudse is er sprake van een informele en persoonlijke sfeer, zijn de lijnen kort en werken trotse medewerkers. Professionaliteit en groei staat centraal.

Als talentpooler leer je De Goudse binnen een relatief korte periode (2-3 jaar) goed kennen. In periodes van 6 maanden tot 1 jaar werk je op de afdelingen waar je jouw talenten kunt laten zien en waar je je kunt ontwikkelen in jouw eigen tempo en op jouw manier. De opties zijn legio, denk bijvoorbeeld aan Financiën en Risk, HR, IT en Innovatie en binnen de verzekeringsoperatie kun je denken aan Inkomen, Schade en AOV, Particulier of Expat en Reis.

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt ook af van wat jij zelf graag wil, maar wij denken dat je in ieder geval:

 • Focust op jouw eigen ontwikkeling en de manier waarop jij jouw talenten het beste in kan zetten voor De Goudse. Dit doel bereik je door mee te draaien op de afdeling waar jij jouw opdracht uitvoert, waardoor je in aanraking komt met verschillende werkzaamheden en functies.
 • De mogelijkheid krijgt om een aantal relevante diploma's te halen, zoals ‘Werken in een SAFE Agile omgeving’, wat betekent het om deel uit te maken van een Agile team, voor jou, voor de processen en voor de klant, ‘Presenteren met Impact’ om je zelf nog krachtiger neer te zetten.
 • Je jezelf tevens ontwikkelt door de intervisie en begeleiding van een manager op de afdeling waar je werkt en door een coach. Een coach is een manager of directeur die jou gedurende jouw talentpoolperiode begeleidt en adviseert, bijvoorbeeld over jouw loopbaan. Ook HR zal regelmatig met je in gesprek gaan over jouw ervaringen, wensen en behoeften.

Welke uitdagingen liggen er?

 • Jij hebt de regie over je eigen ontwikkeling! De Goudse faciliteert je in die ontwikkeling, maar je bent zelf eindverantwoordelijk. Dit betekent dat jij je eigen netwerk opbouwt binnen de organisatie, jij jezelf kan profileren om zo je volgende opdracht te realiseren en je escaleert op het moment dat je ontwikkeling dreigt te stagneren.
 • De leercurve als talentpooler is steil. Je comfortzone is doorgaans niet de plek waar je het meest leert, dus we dagen je uit om ook eens uit je comfortzone te stappen.
 • Jij bent de frisse wind en de jonge hond die De Goudse nodig heeft! We verwachten dat je jouw stem laat horen, dat je (positief) kritisch bent en dat jij niet alleen van ons leert, maar wij ook zeker van jou!

Wie ben jij?

 • Je bent sterk in probleemanalyse en oordeelsvorming; verbanden leggen tussen gegevens om zo problemen te signaleren en oorzaken op te sporen. Vervolgens ben je ook in staat realistische conclusies te trekken.
 • Je hebt een groot leervermogen; je bent in staat nieuwe informatie en ideeën in je op te nemen en effectief toe te passen.
 • Je bent flexibel; je bent in staat je eigen gedragsstijl te veranderen wanneer de situatie daar om vraagt om op die manier het gestelde doel te bereiken.
 • Je neemt initiatief; je signaleert kansen en handelt hier uit jezelf naar.
 • Je toont inzet, hebt ambitie en bent enthousiast; Je stelt hoge eisen aan je werk en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie, je gedrag is erop gericht om hogerop te komen of meer verantwoordelijkheden te verkrijgen.
 • Je bent betrokken en durft te zeggen wat je vindt.
 • Je toont eigenaarschap, je voelt je verantwoordelijk voor jouw opdracht en voor de manier waarop jij je ontwikkeling vormgeeft.

Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Laat het ons weten in je sollicitatie en bij onze kennismaking.

Waar word jij blij van?

 • Salaris van € 3.100,- bruto o.b.v. 38 uur afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 200 verlofuren (o.b.v. 38 uur).
 • Een uitdagend traineeship met de intentie je na de talentpoolperiode een vaste functie aan te bieden.
 • Blijf fit met onze eigen fitnessruimte op kantoor.

Waar worden wij blij van?

 • Je bent een gemotiveerde en afgestudeerde Hbo’er/WO-er.
 • Je hebt maximaal 4 jaar werkervaring.
 • Je bent bereid voor een periode van minimaal 3 jaar bij ons aan de slag te gaan. 

Kennismaken?


Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingeborg Koot-Nijs (Senior HR Business Partner) op (0182) 544 847. Direct solliciteren kun je via onderstaand sollicitatieformulier.  

Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.  
  
Extra informatie

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we de gegevens in het EVR (www.stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp-er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau dan hoef je niet op deze vacature te reageren.