Ben jij een professional met een ondernemershart?

Welkom in Gouda.

Onze mensen

Onze mensen

Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda.
Onze mensen

Het ondernemershart van De Goudse

Ondernemers uit het mkb vormen, niet toevallig, onze belangrijkste doelgroep. We bedienen hen niet rechtstreeks, maar altijd via zelfstandig adviseurs. Ook ondernemers dus. Zij verwachten van ons duidelijke taal, persoonlijke service (zonder voicemails en keuzemenu’s) en praktische oplossingen, afgestemd op hun bedrijf, branche en vraag.  

Kortom: professionele dienstverlening, geleverd door mensen van vlees en bloed. Zoals je in ons ondernemend bedrijf mag verwachten, krijg je alle ruimte om je werk aan te pakken zoals jij wilt. Thuiswerken? Kan. Opleidingen volgen? Graag! Voorstellen voor een alternatieve werkwijze binnen je team? Kom maar op.

Werken bij De Goudse

Werken bij De Goudse

Alvast een eerste indruk van hoe het is om bij De Goudse te werken?
Bekijk dan deze korte film!

Of bekijk meteen het overzicht met al onze vacatures.

Bij De Goudse zorgen we voor een sterke basis. Zo ben jij als werknemer op alles voorbereid. Of dat nu is in de vorm van een ergonomische (thuis)werkplek, beloning en salaris, of trainingen, ontwikkelkansen en een goede werk-privé balans. Zo kan jij focussen op waar jij goed in bent: jouw baan.

Pas ik bij De Goudse? Doe de test

test-pas-jij-bij-de-goudse
Claudia van der Kuil
Claudia van der Kuil
Bij De Goudse werk je samen naar het beste resultaat. Voor onze klant en voor je persoonlijke ontwikkeling.
Claudia van de Kuil, teammanager Relatiebeheer & Business Change Team