Dorine Bijvoets-Roos van Allround Benefits in Zwijndrecht
Dorine Bijvoets-Roos van Allround Benefits in Zwijndrecht

"Bij risicomanagement kijk ik breder dan alleen naar de verzekeringen"

Dorine Bijvoets-Roos van Allround Benefits

De Goudse gelooft in de kracht van de onafhankelijk adviseur. Die kan samen met u bepalen wat in uw situatie het beste is. Dorine Bijvoets-Roos van Allround Benefits vertelt waarom zij risicomanagement toepast. 

Wat houdt risicomanagement in? 

“Bij risicomanagement kijk ik breder dan alleen naar de verzekeringen. Ik heb oog voor de ondernemer en zijn onderneming. Hoe staat de ondernemer erin, wat vermijdt hij en wat vindt hij leuk?” 

Waarom is risicomanagement belangrijk voor een ondernemer? 

“Administratie en verzekeringen regelen is vaak bijzaak voor een ondernemer. Ik probeer van toegevoegde waarde te zijn door bijvoorbeeld wijzigingen in de wet- en regelgeving door te geven, zoals de AVG en Arbowet, zodat hij daar zelf niet in hoeft te duiken.” 

Hoe werkt risicomanagement? 

“Ik voer gesprekken met de ondernemer en vraag naar zijn doelstellingen. Hoe zit het met investeringen, beleid en personeel? Het is belangrijk dat de ondernemer grip blijft houden op de risico’s. Zeker als een onderneming groter wordt of als verzekerde bedragen in de lift zitten. Ik breng die zaken onder de aandacht en vertel welke stappen er nodig zijn. Ik probeer continu mee te denken en schets het brede plaatje: van privé tot zakelijk.”

Is risicomanagement eenmalig? 

“Nee, we benaderen ondernemers proactief. Ik bel en mail, en pleeg eens in de 12 maanden onderhoud. Niet alleen aan de polissen en administratieve zaken, ik bekijk ook of de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) in orde is en of ze al een preventiemedewerker hebben aangesteld. Dat zijn zaken die belangrijk zijn voor verzekeringsmaatschappijen én die je ook op orde moet hebben volgens de Arbowetgeving.”
 

Uw risico's bespreken?

Neem contact op met een adviseur. Hij brengt de risico's in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil mijn risico's in kaart brengen

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024