Nabestaandenverzekering Collectief

Er kan altijd iets gebeuren met uw werknemers. Bij ziekte betaalt u het loon door en voor arbeidsongeschiktheid is er een basis-voorziening. Maar wat als een werknemer komt te overlijden?

Nabestaandenverzekering Collectief

Met de Nabestaandenverzekering Collectief van De Goudse biedt u uw werknemer de mogelijkheid om eenvoudig financiële zekerheid te regelen voor zijn partner, zodat die goed verzorgd achterblijft als uw werknemer zou komen te overlijden. Op deze productpagina leest u onder andere wat dit precies inhoudt en wat er verzekerd is.

Een calculator voor uw werknemers

Wij bieden een calculator waarmee uw werknemers zien wat er met het gezinsinkomen gebeurt bij overlijden en wat de verzekering kost en oplevert. Met de calculator kunnen zij zich ook eenvoudig aanmelden. Met deze demoversie krijgt u alvast een indruk hoe u uw werknemers eenvoudig kunt informeren als u de verzekering heeft afgesloten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Nabestaandenverzekering Collectief van De Goudse of een advies over de beste keuze in uw situatie? Dan helpt uw verzekeringsadviseur u graag verder. Heeft u geen adviseur?
U vindt er via onderstaand invulveld eenvoudig een.

Ook voor zelfstandig ondernemers

De Nabestaandenverzekering Collectief is ook geschikt voor zelfstandig ondernemers. Voor een zelfstandige is dit een belangrijke aanvulling op zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. Op deze pagina leest u wat er verzekerd is voor zelfstandig ondernemers.